SUPER VERO OBRADOVAO DECU U HUMANITARNOM USKRŠNJEM DOGAĐAJU KRALJEVSKE PORODICE

19. IV 2023 | Kompanija Veropoulos podržala je humanitarni događaj Kraljevske porodice organizovane uoči uskršnjih praznika, na kojoj je više od 1.000 socijalno ugrožene dece imalo priliku da uživa u divnim poklonima, druženju sa uskršnjim zekom, animatorima iz udruženja umetnika ‘Van Dam Studio’, kao i muzičkom programu hora Eparhije šabačke ‘Sv. Jovan Bogoslov’ na Belom Dvoru.

Povodom ovogodišnjeg učešća u humanitarnoj akciji, Njeno Kraljevsko Visočanstvo, Princeza Katarina, lično je zahvalila vlasniku Veropoulos, Nikosu Veropoulosu.

“Moj suprug i ja vam zahvaljujemo na nesebičnoj podršci koju ste pružili deci u Srbiji. Vaša ljubazna donacija će deci dati nadu da postoje ljudi koji i dalje misle na njih i koji se trude da izmame osmeh na lice. Budite sigurni da je, sve što uradite kako biste pomogli deci u Srbiji, veoma cenjeno i da nikada neće biti zaboravljeno”, poručila je Princeza Katarina u pismu zahvalnosti.

I ove godine je za decu bez roditeljskog staranja, decu sa teškoćama u intelektualnom razvoju i socijalno ugroženu decu, iz domova i udruženja širom Srbije i Republike Srpske, organizovano veliko veselje kada su u Kraljevskom parku ispred Belog Dvora tražili šarena jaja, nakon čega su Prestolonaslednik i Princeza deci uručili igračke, slatkiše i druge poklone. Prijem je održan i u prisustvu Njegovog Preosveštenstva vikara Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija, Episkopa topličkog gospodina Petra, koji je deci govorio o značaju Vaskrsa.

Princeza Katarina je na humanitarnom događaju istakla da je blagoslov provesti svaki mogući trenutak sa decom i da je Uskrs prilika da im se pruži ljubav, da se osećaju kao kod kuće i da znaju da nisu zaboravljena.

“Beli Dvor i Kraljevski Dvor nisu samo naš dom, oni su dom za sve vas, svi zajedno činimo jednu veliku porodicu. Moj suprug i ja smo veoma srećni zbog radosti darivanja koju je ovaj dan doneo deci, ali i svima nama”, istakla je Princeza.

Ova tradicija Kraljevske porodice započeta je pre više od 20 godina, kako bi deci ulepšala uskršnje praznike.