SUNOKO DONIRAO 10 KOMPJUTERA OSNOVNIM ŠKOLAMA U PEĆINCIMA

3. X 2018 | Kompanija Sunoko donirala je 10 računara osnovnim školama u Pećincima. Opština Pećinci se u okviru akcije opremanja računarskih kabineta obratila za pomoć komaniji Sunoko kako bi zajednički opremili škole na teritoriji ove opštine.

Donaciju je uručio direktor kompanije Sunoko Ljubiša Radenković, koji je tom prilikom izjavio da se ova kompanija uvek rado odazove ovakvim pozivima, pogotovo kada su u pitanju deca i njihovo obrazovanje.

“Drago nam je da donacijom 10 kompjutera možemo da na mikro nivou doprinesemo razvoju i napretku mladih u ovoj opštini. U današnjem vremenu savremene tehnologije su neophodnost, a da bi deca mogla da ih koriste i upoznaju se sa njima na pravi način, moraju im biti dostupne”, rekao je Radenković.

PredsednikOpštine Pećinci Željko Trbović zahvalio se kompaniji Sunoko na ovoj donaciji. “Opština se u svom svakodnevnom radu susreće sa mnogo izazova, kako organizacionih tako i finansijskih. Subvencija kompanije Sunoko nam je izuzetno pomogla i olakšala prikupljanje sredstava za opremanje računarskih kabineta u našim osnovnim školama i hvala vam na tome”, rekao je Trbović.