STRAUSS ADRIATIC PROMOVISAO DONCAFÉ BARISTA ESPRESSO

Kompanija Strauss Adriatic, jedan od najvećih proizvođača kafe u Srbiji, druženjem sa predstavnicima medija i influenserima zvanično je promovisala svoju novu kafu – Doncafé Barista Espresso.

Posetioci su uz domaćina promocije Dragana Ilića, TV i radijskog voditelja i Svetlane Božović, AFH Managera Strauss Adriatica, imali priliku da probaju, ali i da saznaju detalje o Doncafé Barista espreso kafi. Kako je istakla Svetlana Božović, ovaj novi blend odlikuje sve ono što se od vrhunskog espresa i očekuje: savršen balans, jačina, intenzivna aroma i stabilna krema.

“Jedinstvene, delikatne arome naših kafa postižemo pažljivim izborom sirovina i najsavremenijom tehnologijom prženja kafe. Kompanija Strauss Adriatic već godinama kontinuirano edukuje i obučava bariste, i naša ekspertiza u tom polju je dovela do stvaranja ovog vrhunskog proizvoda. Zbog toga smo našu kafu i nazvali Barista, jer barista simbolizuje znanje, ljubav i strast prema kafi”, istakla je Božović.

Barista David Nisić učestvovao je u promociji i, uz puno anegdota, otkrio posetiocima male tajne dobrog espresa, a imao je priliku da napravi kafu i jednom specijalnom gostu. Naša mlada glumica Dragana Mićalović svoju šetnju sa drugaricom prekinula je privučena dešavanjem u kafiću Blue Wave u kojem se održavala promocija. Iznenadila je medije, ali se sjajno snašla u asistiranju Doncaféovom baristi koji ju je počastio njenom omiljenom kafom – espresom.