ŠTA JE IZUZETNOST I MOŽEMO LI JE RAZVITI?

10112017-amcham

10. XI 2017 | U okviru SMART Trio diskusije u organizaciji Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) 9. novembra su u Startit Centru na temu ‘izuzetnosti’ govorili: prva potpredsednica Upravnog odbora AmChama i generalna direktorka kompanije Philip Morris International za jugoistočnu Evropu Jelena Pavlović; direktor Matematičke gimnazije u Beogradu Srđan Ognjanović i direktor kompanije Symphony Srbija Ivan Dragošan.

Posetioci su imali priliku da čuju šta je za sagovornike izuzetnost, u kontekstu kako ličnog tako i profesionalnog života. Jelena Pavlović je objasnila da je izuzetnost u osnovi svakog napretka, u poslovanju i životu uopšte i dodala da nju čini sinergija talenta, kreativnosti i predanog rada. O izuzetnosti u poslovanju govorio je i Ivan Dragošan koji je istakao da su talenat i izuzetnost veoma važni kriterijumi pri odabiru kadrova, te da na prostoru Balkana postoji ogroman broj izvrsnih pojedinaca. Sa njime se usaglasio i Srđan Ognjanović koji se osvrnuo na iskustvo rada sa brilijantnim mladim ljudima, ilustrujući izuzetnost kroz uspehe i priznanja svojih učenika.

Nakon uspešne serije SMART Talk događaja, AmCham je pokrenula SMART Trio kao format u okviru kog o značajnim, inspirativnim temama i vrednostima diskutuju istaknuti predstavnici akademske i poslovne zajednice, kao i značajne ličnosti iz sveta kulture, obrazovanja, umetnosti i sporta.