Spremite se, vreme je za novogodišnju avanturu: Isplanirajte nezaboravan doček Nove godine

16. XII 2022 | Nova godina budi u nama ono posebno raspoloženje, inspiriše nas da sumiramo prethodnih 365 dana, još jednom proslavimo sve uspehe koje smo ostvarili i pohvalimo sebe, iskažemo ljubav bližnjima, ali i da se častimo lepim završetkom 2022. godine. Mogućnosti je mnogo, a na vama je da izaberete prema svojim afinitetima. Možda je baš putovanje na neku od najlepših novogodišnjih destinacija pun pogodak.

Nije važno u kom gradu čekate 2023. i na kom meridijanu zamišljate želju u ponoć, dok vam vatromet iznad glave obasjava nebo, bitno je da ste u tom trenutku srećni – jer to zaslužujete. Na kojoj god tački planete odlučili da odbrojavate od 10 do 0, neka vas u toj posebnoj zimskoj noći greje Doncafé 3 Sec 2 1 Black, tradicionalna kafa koju možete poneti svuda sa sobom.

Upoznajte Rim, Pariz, Njujork, Skoplje, Budimpeštu, Bled, Temišvar, Veneciju, Berlin sa punoćom ukusa koju pruža kafa koju volite. Laka za pripremu, mešavina pržene i mlevene arabike i robuste, 100% domaća kafa sa fino izbalansiranom aromom posebno biranih zrna arabike, idealna je za putovanja. Sve što treba da uradite je da sadržaj kesice prelijete vrućom vodom, toplo se obučete i uživate.

Prepustite se svim čulima dok posmatrate znamenitosti nekih od najlepših evropskih gradova. Nazdravite uz Doncafé 3 Sec 2 1 Black sa prijateljima dok plovite kroz Veneciju u gondoli, otkrivate Pariz sa Ajfelovog tornja, zamišljate želju i bacate novčić u Fontanu di Trevi ili napokon poručujete bledsku krempitu koju godinama želite da probate.

Priuštite sebi momente za pamćenje, koje ćete godinama prepričavati i neka vam jedna od asocijacija na novogodišnje putovanje iz snova bude i Doncafé 3 Sec 2 1 Black, taj neizostavni član vaše ekipe u svakoj avanturi.