SCHWARZKOPF GLISS PROGRAM SAMOPOUZDANJA ZA SNAŽNIJE ŽENE

11. III 2024 | U današnjem svetu snažne i samouverene žene imaju ključnu ulogu u oblikovanju društva, privrede i kulture. Međutim, često se suočavaju sa izazovima koji mogu da utiču na njihovo samopouzdanje i spreče ih da ostvare svoj puni potencijal. Zato je važno osvestiti i podsticati važnost jakih i samouverenih žena u današnjem vremenu.

Ne zaboravimo da je ekonomska nezavisnost žene često polazna tačka za slobodu u svim aspektima života. Samo sigurna i jaka žena je samouverena na svim životnim poljima. Moć da živimo baš onako kako želimo nam donosi obrazovanje – naša sposobnost da učimo, razvijamo se, predstavimo sebe u najboljem svetlu i pronađemo posao iz snova.

Međunarodni dan žena je povod da zastanemo i razmislimo: šta možemo da uradimo kako bismo pomogle jedna drugoj na putu ka sticanju nezavisnosti, samopouzdanja i boljih pozicija, prevashodno kada pričamo o tržištu rada?

Upravo ovog proleća stiže jedan Program namenjen svim ženama koje žele da steknu, unaprede i ojačaju samopouzdanje kada je reč o karijeri, poslovnom planu i budu najbolja verzija sebe na tom polju. Schwarzkopf Gliss pokreće Program samopouzdanja – jedinstveni obrazovni kurs koji će svakoj ženi pomoći da razvije veštine koje su neophodne za tržište rada, a sve u želji da pomogne ženama da ostvare svoje ciljeve. Program je podeljen u dva dela – prolećni i jesenji segment predavanja čiji je cilj osnaživanje žena na profesionalnom planu.

Prolećni Program samopouzdanja sastoji se od modula koji obuhvataju sve najvažnije aspekte za razvoj vaše karijere – od izbora zanimanja i pisanja CV-ja, preko razgovora sa poslodavcima, do rada u timu i upravljanja stresom, dok je jesenji usmeren ka promeni karijere, poslovnoj kulturi, pravima, razvoju i svim izazovima sa kojima se žene susreću na karijernom putu.

Prijave svih zainteresovanih polaznica počeli su simbolično 8. marta i trajaće do 25. marta. Za 50 izabranih polaznica predavaja počinju u četvrtak 04. aprila i održavaće se svakog četvrtka tokom aprila meseca, kao i poslednji modul u četvrtak 09. maja u terminima od 18 do 21h u hotelu Moxy u Beogradu. Predavači su vrsni predstavnici, svako u svojoj oblasti.

Detalji prijave i Programa na WANNABE Magazinu, partneru projekta.