Ruby čokoladne dražeje sa bademom i lešnikom

StarkRubi

Novi ekskluzivni proizvod Soko Štarka, kojim su u svoj asortiman uveli popularnu roze čokoladu Ruby, su Ruby čokoladne dražeje sa bademom i lešnikom.
To je čokolada koja ima prirodno roze boju, jer je napravljena od roze kakao zrna koje su naučnici duže od jedne decenije pokušavali da uzgaje u tropskim predelima i konačno u tome i uspeli. Znamo za mlečnu, crnu i belu a odnedavno i za četvrtu vrstu čokolade – Ruby.
Ruby je osvežavajućeg, blago voćkastog ukusa, pa će vam se činiti kao da ste probali i neki drugi ukus pored čokolade. Ali, niste, to je čist kakao – tačnije, čist roze kakao!
Prvi konditor koji je ovaj novitet iz sveta doneo u domaću industrijsku proizvodnju je Soko Štark. U ‘Ja volim Štark’ rad-
njama u Beogradu i u Novom Sadu možete naći Ruby dražeje sa bademom i čokoladom, kao i limitiranu količinu popularnog Čoko Smokija sa Ruby čokoladom.
Ruby je globalni brend koji je, praktično, sinonim za roze čokoladu u svetu i već uveliko stiče popularnost na svetskoj sceni. Neka ove sezone slavski i praznični pokloni budu roze boje!