RODA OBELEŽILA OTVARANJE NOVE PRODAVNICE U LAZAREVCU

13.09.2017---Roda-Lazarevac

13. IX 2017. | Uoči otvaranja nove prodavnice u Lazarevcu, u sklopu Stop Shop trgovačkog parka, na adresi Železnička bb, Roda je uz podršku Opštine Lazarevac, posetila porodilište Doma zdravlja Dr Đorđe Kovačević i Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, kojima je poklonila klima i TV uređaje. Osim toga, Roda je podržala i Festival humora za decu, koji se održava od 12. do 14. septembra, i odvojila fond od 50.000 dinara za nagrade koje će biti uručene na završnici festivala.

“Za nas je ovaj grad zaista poseban po mnogo čemu i otvaranjem nove prodavnice, kao i našim aktivnostima uoči otvaranja, to želimo i da pokažemo. Povodom otvaranja Roda prodavnice odlučili smo da pružimo podršku porodilištu Doma zdravlja Dr Đorđe Kovačević, Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, kao i Festivalu humora za decu”, rekao je Zlatko Radaković, regionalni direktor maloprodaje za Roda baner i dodao da je Roda trgovina koja neguje tradiciju porodične kupovine i potrošačima nudi bogatu ponudu svakodnevnih, ali i ostalih kućnih potrepština i bele tehnike neophodnih za svako domaćinstvo.

Sugrađanima i vernim potrošačima Roda je i ovoga puta pripremila veliki broj iznenađenja kojima će ih nagraditi u novoj prodavnici, kao što su 10% sniženja za kupovinu u periodu od 14. do 17. septembra, dupli bodovi za korisnike Super Kartice u istom periodu, a nove korisnike Super Kartice, koji u ovom periodu podnesu zahtev za program, obradovaće sa 100 poklon bodova.

Nova Roda prodavnica svojim potrošačima nudi 23.000 artikala na 2.250m² prodajnog prostora i na raspolaganju je od 8 do 22 časa, svih 7 dana u nedelji.