PRVA KONFERENCIJA ‘BLENDIRANJE USPEHA’ U SRBIJI

23. XI 2018 | Prvo veče konferencije Success is a blend kojim je Chivas Regal okupio eksperte iz oblasti marketinga, biznisa i IT struke, održano je 22. novembra.

Success is a blend je moćna univerzalna poruka koju Chivas prenosi širom planete. Chivas veruje da je blendirano bolje, kako u poslu tako i kada se radi o viskiju. Chivas veruje da je naš lični blend ono što naš čini jedinstvenim, i da samo kroz saradnju sa drugima i deljenje uspeha unutar tima, možemo da postignemo pravi uspeh.

Zato je u okviru prve večeri, u društvu 50 odabranih predstavnika struke, Miša Lukić, jedan od najistaknutijih brend i biznis dizajnera u centralno-istočnoj Evropi održao predavanje na temu The blend of creativity and business. Miša Lukić, uz osvrt na blend kreativnosti i biznisa, podelio je svoja iskustva u kreiranju strategija i pravljenju najboljeg miksa koji kreativna industrija može da ponudi sa aspekta biznisa.

“Marketing kao takav je zapravo blend i mislim da ću u budućnosti termin marketing miks zameniti rečju blend. Posle 25 godina bavljenja marketingom, mogu da kažem da mi iz ove struke imamo najveći potencijal i prednost u odnosu na druge koji se bave inovacijama, budućnošću našeg biznisa, a kreativnost u biznisu je ono što pravi suštinsku razliku”, istakao je Miša Lukić, osnivač New Startegy, prve biznis dizajn kompanije u jugoistočnoj Evropi.

Nakon predavanja, gostima se obratio legendarni Colin Scott, Custodian Master Blender Chivas Regala, koji je kroz svoju radionicu naučio goste da prepoznaju pojedinačne note ovog neponovljivog viskija i naprave svoj savršeni blend.

U okviru trodnevne konferencije koja se prvi put održava u Srbiji, svoje priče o iskustvu, uspehu i budućnosti podeliće i prepoznati stručnjaci iz oblasti biznisa i IT-a.

Prof. dr Goran Pitić, profesor ekonomije i pridruženi MOC profesor na Institute for Strategy and Competitiveness, Harvard Business School SAD, kroz predavanje na temu Digitalna transformacija ukazaće na šansu da, zahvaljujući digitalnoj infrastrukturi, domaće preduzetništvo ojača svoju konkurentnost na globalnom tržištu.

Svoja iskustva iz danas najčešće pominjane IT struke, podeliće Ivan Gligorijević, CEO domaće startup kompanije mBrain Train, koja je razvila mobilni uređaj za snimanje i analizu električne aktivnosti mozga, kroz predavanje na temu Blend of technology and psychology in modern consumer research.