PROGLAŠENI POBEDNICI KONKURSA ‘VODIMO TE NA OKTOBERFEST’

09.07.2018---Urucene-nagrade-Vodim-te-na-Oktobarfest

09. VII 2018. | Udruženje pivara Srbije je proglasilo dobitnike nagrada konkursa ‘Vodimo te na Oktoberfest’. Glavne nagrade, put u Minhen na Oktoberfest 2018. za 2 osobe dobili su Slaviša Vučinić i Mihajlo Vuksanović. Ukupno petnaest nagrada, pored Udruženja pivara i partnera Color Press Group kompanije i Nemačko-srpske privredne komore, dobitnicima je uručio i promoter kampanje i jedan od članova žirija, naš pisac i muzičar, Marko Šelić Marčelo.

Rebeka Božović, izvršni menadžer Udruženja pivara Srbije je čestitala svim dobitnicima nagrada i izjavila: “Pivo se prvi put u Srbiji pominje za vreme despota Stefana Lazarevića, a da je i danas voljeno piće potvrdio je kvalitet pristiglih radova. Imali smo veliki broj kreativnih prijava, zbog čega nam nije bilo lako da izaberemo samo 10 finalista, te smo se odlučili za još 5 nagrada. Zajedno sa našim članicama nastavićemo da radimo na promociji odgovorne konzumacije ovog zlatnog napitka”.

Nakon dodele nagrada, finalisti, mediji i partneri imali su priliku da nastave druženje uz pivo u prijatnoj atmosferi restorana Šumatovac Al Forno.

Od ostalih finalista Maksim Polovina, Tijana Pejović, Boban Ocokoljić dobili su nagradu vikend na Novosadskom Oktoberfestu koju je uručio Robert Čoban, predsednik Color Press Group kompanije.

Isidora Miljković, Branislav Manojlović, Sandra Borić, Dragana Lokica Jokšić dobili su ulaznice za najveći poslovni događaj u zemlji AHK Oktoberfest u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK). Davorin Majhenšek, Igor Tadić, Luka Bojić, Bojana Miletić, Marija Stojmenović i Nikola Pavlović dobili su po tri paketa piva.

Udruženje pivara Srbje realizovalo je konkurs ‘Vodimo te na Oktoberfest’ koji je trajao od  08. juna do 01. jula u ponoć. Svi koji su želeli da učestvuju imali su zadatak da odgovore na pitanje ‘Zašto volim pivo’ i postave fotografiju svog pivskog rekvizita na Facebook stranici Udruženja pivara Srbije ili na instagram profilu uz #volimopivo. Kriterijum za odabir finalista i pobednika bila je kreativnost.