PRO PR KONFERENCIJA, OD 14. DO 17. MARTA U BEOGRADU

Tamara Bekčić, Chapter 4 PR

Tamara Bekčić, generalni direktor i suosnivač Chapter 4 PR, Nataša Pavlović Bujas, predsednik IPRA-e i Borislav Miljanović, direktor Represent System ovogodišnji su predavači iz Srbije na 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji.

24. I 2024 | Na ovogodišnjoj 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji, koja će se održati od 14. do 17. marta 2024. godine u kongresnom centru hotela Mona Plaza u Beogradu, učesnike ove konferencije očekuje ukupno 24 predavača i 14 panelista iz 14 zemalja sa gotovo svih kontinenata.

Iz Srbije će sa predavanjem pod nazivom ‘(Novi) PR kvalitet’ govoriti Tamara Bekčić, generalni direktor i suosnivač Chapter 4 PR. Borislav Miljanović, direktor Represent System ima predavanje pod nazivom ‘Kad se baviš komunikacijskim poslom, ili si superioran ili si mrtav!’, a učesnicima će se obratiti i Nataša Pavlović Bujas, nedavno izabrani predsednik međunarodne asocijacije za odnose sa javnošću (IPRA – International Public Relations Association). Po prvi put na konferenciji govoriće: Mina Nazari iz Irana, Dustin Chick iz Južnoafričke Republike, Mary Beth West i Natan Edelsburg iz Sjedinjenih Američkih Država, Rafael Llopis iz Španije, Alicia Matilda Lubrani iz Italije, Jonny Bentwood iz Velike Britanije i mnogi drugi. Organizator je osigurao i tradicionalno pozvao na učestvovanje i studente fakulteta bliskim komunikacijama – Fakultet za medije i komunikacije u Beogradu, Filozofski fakultet u Novom Sadu, kao i Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, koji će imati priliku da uz uz svoje profesore, bez finansijske nadoknade, učestvuju na ovogodišnjoj međunarodnoj PRO PR konferenciji.

Očekuje se više od 200 učesnika iz regiona, ali i drugih država. U sklopu međunarodne PRO PR konferencije tradicionalno će biti dodeljene i prestižne PRO PR GLOBE Awards nagrade. Dobitnici ovogodišnjeg priznanja dobiće unikatne grafike koje su izgradili studenti Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu.

Program konferencije