PRIJAVI SE ZA AIBG BELGRADE – INTENZIVNO STUDENTSKO PROGRAMERSKO TAKMIČENJE

51021-aibg

5. X 2021 | Lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd, po četvrti put organizuje AIBG Belgrade (Artificial Intelligence BattleGround Belgrade), intenzivno studentsko programersko takmičenje na polju veštačke inteligencije.

AIBG Belgrade održaće se 10. i 11. decembra u Beogradu*, gde će timovi imati na raspolaganju 20 časova za izradu inteligentnog igrača (bota), koji će se boriti sa botovima suparničkih timova u zadatoj video igri i tako odrediti pobednika takmičenja, kog očekuje nagrada u iznosu od 100.000 RSD.

Takmičenje je namenjeno studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta iz cele Srbije, sa ciljem da im se pruži prilika da pokažu svoje znanje i prošire svoje iskustvo u oblastima veštačke inteligencije i programiranja.

Udruženje studenata tehnike Evrope je međunarodna, neprofitna, apolitična studentska organizacija koja broji 93 lokalne grupe u 34 zemlje. Od svog osnivanja 2003. godine, lokalna grupa BEST Beograd omogućava povezivanje, razmenu i saradnju sa studentima iz cele Evrope.

Prijave će biti otvorene u periodu od 3. do 21. novembra na sajtu aibg.best.rs.

 

*U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, takmičenje će biti održano onlajn