PRAZNIČNO SLAVLJE U BECUTANOVOM SNEŽNOM RUHU

27122017-bekutan

27. XII 2017 | Samo je jedna Becutanova priča, ove godine pod nazivom ‘Becutanovo snežno ruho’ ispričana dva dana pre Božića, u zimskom okruženju zagrebačkog Ledenog parka na Trgu kralja Tomislava, u društvu porodice Mraz – Marijane Batinić i Luke Nižetića.

Brojni mališani, ali i mame i tate učestvovali su u bogatom celodnevnom druženju, dečjim predstavama, nagradnim igrama uz poklone i brojnim drugim iznenađenjima, kroz koja su ih veselo vodili Marijana i Luka.

“Zahvalna sam što sam barem na jedan dan mogla postati Mrazica i to baš u ‘Becutanovoj snježnoj priči’ i što sam mališanima mogla podeliti poklone i ispuniti njihove želje. Želja je bilo puno i baš svaku smo ispunili, jer uz Becutan sve je moguće”, naglasila je Mrazica Marijana Batinić, a njen Mraz, s kojim se tokom programa izvrsno nadopunjavala, Luka Nižetić je dodao: “Uvek me oduševljavaju ovi praznični dani, kada smo svi okruženi jednim posebnim raspoloženjem, a mom veselju nije bilo kraja kada sam dobio poziv da učestvujem u Becutanovoj priči. Neopisiv je osećaj videti nasmejana dečja lica, zajedno smo pevali i smejali se, a kada su tu još Becutan poklončići za naše najmlađe radost je još veća”.