PR: VELIKI PROGRAM LOJALNOSTI GRAND KAFE GOLD ‘VIDIM TI SIGURAN DOBITAK’ ZAVRŠAVA SE 10. JULA

572018-grand kafa

5. VII 2018 | Požurite da do 10. jula na www.grandkafa.rs unesete sakupljene kodove sa pakovanja Grand kafe i poručite jedinstveno poklon posuđe koje možete preuzeti u odabranoj Metalac prodavnici.

Iako je rok od dva i po meseca sasvim dovoljan da oni koji redovno piju Grand kafu Gold sakupe bodove za bar jedan od vrednih poklona, očekuje se da će poslednjih nekoliko dana, kao i uvek, biti udarni za unošenje kodova i podizanje poklona.

“Naše verne potrošače uvek volimo da obradujemo i nagradimo. Različite su količine preuzetih poklona po gradovima, ali generalno u celoj Srbiji je veliko interesovanje za učešće u programu lojalnosti ‘Vidim ti siguran dobitak’. Naši potrošači su zadovoljni jer uživaju u omiljenoj Grand kafi, u zajedničkom vremenu i druženju, pa neki i zajedno prikupljaju bodove, a na kraju dobiju vredan i koristan poklon kao nagradu za ukazano poverenje”, kažu u Grand kafi.

Posebnost ovog programa lojalnosti je što u njemu učestvuju samo pakovanja Grand kafe Gold koja na sebi imaju autentične šare sa motivima prijateljstva, gostoprimstvu i ljubavi, vrednostima na kojima Grand kafa temelji odnos bliskosti i poverenja sa potrošačima. Te iste šare nalaze se i na jedinstvenom Metalac posuđu.

Zato ne zaboravite da na stranici www.grandkafa.rs do 10. jula ukucate kodove sa pakovanja Grand kafe Gold, a vaše poklon posuđe će vas čekati u odabranoj prodavnici Metalac sve do 10. avgusta.

 

Mehanizam: Svako pakovanje koje ima novi dizajn sa šarom Grand kafe Gold ima odštampan jedinstveni alfanumerički kod u unutrašnjosti pakovanja (100g – 1 bod, 200g – 2 boda, 500g – 5). Kodove sa pakovanja treba uneti na sajtu www.grandkafa.rs (sa računara ili mobilnog telefona) ili putem SMS-a, slanjem poruke GRAND(razmak) kod, na broj 1665 (Cena SMS poruke: MTS i Telenor 9,60 din., Vip 9,48 din. PDV uključen). Kada učesnik sakupi dovoljan broj bodova, svoj poklon treba da poruči na www.grandkafa.rs, a zatim ga preuzme u odabranoj Metalac prodavnici. Za sakupljenih 15, na poklon dobijate džezvu, za 30 šerpu sa drškom, za 40 tepsiju, dok vam za 50 sakupljenih bodova Grand kafa Gold poklanja veliku Metalac šerpu sa poklopcem.