PR: VEGETA NATUR – NOVI UNIVERZALNI ZAČIN PO RECEPTU MAJKE PRIRODE

3. X 2018 | Podravka Srbija predstavila je novi univerzalni dodatak jelima, Vegetu Natur, kao moderan iskorak u ovoj kategoriji proizvoda. Nova, reformulisana receptura sadrži najkvalitetnije prirodne sastojke – devet vrsta sušenog povrća i birane začine, uz dodatak morske soli, bez konzervansa i dodatih boja i aroma. Pored šargarepe, paškanata, krompira, paradajza, crnog luka, praziluka, celera, paprike i peršunovog lista, soli i bibera, nova Vegeta Natur sadrži i ljupčac, kurkumu i mirođiju.

Pravljena po receptu majke prirode, kreirana je za one koji umeju da uživaju u bogatstvu ukusa i mirisa.

“Svakodnevno osmišljavamo nove, inovativne proizvode koji su u liniji sa savremenim kulinarskim trendovima. U kreiranju nove Vegete Natur, inspiracija su nam bili upravo potrošači koji su posvećeni svojoj ishrani, brižljivo biraju namirnice i uživaju u bogatstvu prirodnih sastojaka”, naglasila je Vanja Vukadin, brand manager u kompaniji Podravka Srbija.

Kroz Vegeta Natur Live kulinarski show, goste su vodili voditeljski par Gorica Popović i Slobodan Stefanović, poznatiji kao Gastroglumac. Kako su prisutnima pružili inspiraciju iz prirode u sred Beograda, domaćini su uspeli da potvrde da je priprema jela, mnogo više od praćenja recepta, te da su uživanje i druženje i te kako važni elementi u stvaranju novih kulinarskih remek dela.