PR: UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA

32121-Uz-Eucerin-Zima-je-sjajna-

Na pitanje da li vole zimu, većina ljudi odgovara: ‘Ne!’. Ali, kada ih podsetite da zima podrazumeva i niz praznika, kao i darivanja koja ih prate, njihov odgovor više nije isti.

Kada je u pitanju naša koža, situacija je slična. Zbog oštrih vremenskih uslova, naša koža zimi ‘nije srećna’. Ali, ako joj tada posvetimo specijalnu pažnju, odgovoriće nam novim sjajem i blistavošću. Zahvaljujući tome i mi ćemo biti zadovoljniji odrazom koji svakodnevno vidimo u ogledalu.

Specijalna pažnja, kada je u pitanju naša koža, pre svega podrazumeva da se dosledno pridržavamo redovne rutine nege. Ali, baš u ovom periodu, zbog oštrijih vremenskih uslova ali i prazničnih ‘izdanja’ koja nas očekuju, trebalo bi da tu rutinu unapredimo i dodatnim koracima.

Osnovu dnevne rutine nege čine čišćenje i nanošenje dnevne i noćne krema. Sada je vreme da se u taj proces uključi i serum, kao i antirid – specijalna krema za negu osetljivog područja oko očiju.

Novitet u rutini nege može biti i momenat kada se na lice pred spavanje, u debljem sloju nego inače, nanese krema za noćnu negu i ostavi je da deluje kao maska.

Kada je u pitanju nega tela, rutina redovnog nanošenja losiona može se unaprediti kremama specijalno formulisanim za negu ruku i stopala.

Sasvim je sigurno da ćete time u praznično užurbanu svakodnevicu uneti više zadovoljstva, zato što ćete, osim u rezultatima koji će se ubrzo videti na koži, uživati i u momentima kada sebi posvećujete dodatnu pažnju.

Eucerin vam tradicionalno omogućava da praznični pokloni koje birate za vas i vaše bližnje, budu dostupniji i bogatiji. I ove zime uz kupovinu bilo koje Eucerin antiage kreme u apotekama kao poklon kupce očekuje kozmetički neseser sa porukom ‘Uz Eucerin zima je sjajna’, koji sadrži Eucerin antiage kreme za dnevnu i noćnu negu u mini pakovanjima od 20ml.