PR: NA OVOJ PLANETI, TI BIRAŠ

4112021-planets of plants

Već dugo ste u potrazi za zdravom ishranom koja ne podrazumeva brojanje kalorija, striktna pravila i manjak ukusa? Pored toga, niste veliki fan namirnica životinjskog porekla? Sa novim brendom imate rešenje. Na našem tržištu od nedavno je prisutna nova linija proizvoda, koja se razlikuje od ostalih jer je napravljena isključivo od biljaka.

Planet of Plants, sa oznakom ’100% Plant Based’ jedini je brend koji svoje proizvode pravi isključivo na bazi biljaka. U sebi ne sadrži tragove soje i glutena i pogodan je za sve one koji žele da se zdravije hrane ili poste, za vegane i vegetarijance, ali i za one koji ne isključuju meso iz ishrane.

Fleksitarijanstvo je novi način ishrane koji svoju popularnost širom sveta gradi velikom brzinom. Iako je duži vremenski period sa nama, tek je nedavno dobio naziv po kojem je prepoznatljiv, a koji je nastao kombinacijom reči fleksibilno i vegetarijanstvo. Ovaj vid ishrane ne isključuje nijednu grupu namirnica već teži ka tome da fleksibilno i bez opterećenja smanji udeo hrane životinjskog porekla.

Kupovinom ovih namirnica, posećuješ ‘Planetu Ukusa’ gde se navike menjaju, ukus ostaje a prilika da budeš ono što jesi, pruža. Salama od proteina suncokreta je idealna uz tvoj omiljeni sendvič koji deliš sa voljenom osobom, burger od proteina graška i majonezni sos sa đumbirom savršen je izbor u društvu prijatelja ili kokosova mast za pečenje i kuvanje koja će tvoj ručak oplemeniti aromom kojoj nećeš odoleti.

Ako si osoba koja može da zamisli dan bez mesa, fleksibilan si i ne želiš drastičnu promenu ishrane, ova linija proizvoda je tu da ti dokaže da idealan obrok nije daleko – sa Planet of Plants imaš izbor.

4112021-planets of plants1