PR: KRENITE NA EUCERIN PUT LEPOTE

162018-eucerin

1. VI 2018 | Lepo raspoloženje i optimizam koje donose proleće i leto motivišu nas da odvojimo više vremena za sebe, porodicu i brigu o zdravlju i izgledu. Brend Eucerin u tome nam daje podršku uz novi, digitalni Eucerin Program lojalnosti.

Digitalni Eucerin Klub lojalnosti simboličnog naziva ‘Put lepote’ omogućava da na brz i lak način ostvarite posebne pogodnosti kupovine Eucerin preparata uz atraktivne poklone. Da biste postali član ovog kluba i krenuli na svoj put lepote, potrebno je samo da sa Google Play ili Apple Store skinete aplikaciju Eucerin Put lepote. Aplikacija postoji u verziji za Android i iOS mobilne uređaje, a skidanje aplikacije je besplatno, brzo i jednostavno. Poene, koji će vam obezbediti posebne uslove kupovine i atraktivne poklone, dobijate unošenjem podataka o kupovini u aplikaciju. Za to je potrebno samo da fotografišete račun i skenirate barkod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite jednostavna uputstva.

U duhu savremenog načina života, uz digitalni Eucerin Program lojalnosti put do lepote i zdravlja vaše kože uvek vam je na dohvat ruke. Uz novi način komunikacije stižu i nove pogodnosti, poput skupljanja poena dodatnim aktivnostima, konstantnog uvida u broj poena, redovnih obaveštenja o promocijama i drugim posebnim pogodnostima kupovine Eucerin preparata.

Uz to, digitalni Eucerin Program lojalnosti daje vam mogućnost promene korisničkog statusa iz bronzanog u srebrni i iz srebrnog u zlatni u toku istog ciklusa. Vaš ‘pametni’ prijatelj na digitalnom putu lepote obaveštavaće vas i o početku narednih ciklusa Eucerin Programa lojalnosti!

U aktuelnom digitalnom Eucerin Programu lojalnosti koji traje do 31. jula 2018.godine ili do isteka zaliha na poklon dobijate Eucerin DermatoCLEAN3 u 1 Micelarni fluid od 400ml i Eucerin DermoCapillaire Ph5 blagi šampon. Kao i u prethodnim ciklusima, benefiti Eucerin Kluba lojalnosti mogu se ostavariti samo ako su preparati kupljeni u jednoj apoteci.