PR Kosmajska: Mi ne odustajemo od kvaliteta

2842021-kosmajska

Pobednici nikada ne odustaju od ciljeva koje su sebi zacrtali, a naš cilj je – vrhunski kvalitet suvomesnatih proizvoda. Zbog toga i naši potrošači ne odustaju od nas, i to već duže od 10 godina. Oni koji, baš kao i mi, žele samo najbolje i najkvalitetnije, uvek biraju Kosmajska delikatese.

Kako postižemo vrhunski kvalitet? Nije jednostavno ali je moguće, a kada se radi s puno ljubavi onda je znatno lakše. Pre svega, pažljivo smo birali lokaciju za našu porodičnu delikatesnu radionicu. Odabrali smo planinu Kosmaj i netaknutu prirodu koja daje svoj specifičan doprinos svemu što napravimo. Naši potrošači kažu da se svež vazduh, ruža vetrova, miris zdrave prirode, i te kako osećaju u svakom zalogaju. Ponosni smo na to.

Nakon lokacije, drugi korak je upotreba isključivo goveđeg i svinjskog mesa vrhunskog kvaliteta kojem ne dodajemo ništa osim soli i prirodnih biljnih začina. Dakle, u Kosmajska proizvodima nema veštačkih boja, aroma, mirisa, nema pojačivača ukusa, nema čak ni glutena. Ukus dima ne dominira zato što meso dimimo samo suvom bukovinom, a vodenim filterima otklanjamo sve nečistoće, pre svega garež i čađ.

Proces proizvodnje ne ubrzavamo ni u jednom segmentu i to je jasno istaknuto na ambalaži svakog našeg proizvoda. Pojedini proizvodi sazrevaju i do 120 dana, što je dugo ali jedino moguće u želji da postignemo pun, pikantan i prepoznatljiv ukus.

Kosmajska kobasica, buđola, suvi vrat, pršuta, panceta, suvi goveđi ramstek, kulen, seoski kulen su prava remek-dela, kažu naši verni potrošači, oni koji ne odustaju od kvaliteta, baš kao što ne odustajemo ni mi. Zato nas biraju u svakoj prilici – za doručak, užinu između dva obroka, kao predjelo za ručak, ali i za večeru ili meze kada stignu gosti. Naši proizvodi dominiraju na svečanim slavama, prazničnim trpezama, podjednako kao i na pikniku, tokom putovanja ili na školskom odmoru kada zamirišu iz đačkih sendviča…

Naš domaćinski pristup hrani prepoznala je i Privredna komora Srbije koja je kosmajskoj i sremskoj kobasici, kao i kulenu dodelila oznaku Čuvarkuća – još jednu u nizu potvrda da su Kosmajska delikatesi proizvedeni u Srbiji, po recepturama koje čuvaju ukuse našeg podneblja, i da nikada, ali baš nikada, ne odustajemo od kvaliteta.

Zato, nemojte ni vi.

2842021-kosmajska