PR: EUCERIN- ODGOVOR NA NOVE POTREBE NAŠE KOŽE

18112020-eucerin

Deo naše svakodnevice u poslednjih nekoliko meseci su nove navike, koje utiču kako na naš način života, tako i na potrebe naše kože.

Nošenje maski, koje se pokazalo kao veoma važan faktor zaštite, stvara toplu i vlažnu sredinu zbog koje se koža više znoji, isušuje i postaje sklona iritacijama i upalama. Zbog toga se, posebno na područjima oko nosa, usta i na bradi, može javiti peckanje i crvenilo.Takođe, zbog čestog dodirivanja lica i sredine koja ne pogoduje masnoj i problematičnoj koži, mogu se pojaviti ili intezivirati akne i bubuljice. Prema iskustvu mnogih ljudi, zbog vezica za pričvršćivanje maski, slični problemi pojavljuju se i oko ušiju i na rubu kose.

Zahvaljujući iskustvu i ekspertizi dugoj 120 godina u saradnji sa dermatolozima i farmaceutima širom sveta, formulacije Eucerin preparata izlaze u susret novim potrebama naše kože i nude rešenja za preventivnu negu, kao i negu neophodnu za oporavak i održavanje njenog zdravlja i lepote.

 

Umirenje i nega za osetljivu kožu koja svrbi, pecka i sklona je iritacijama:

Za umirenje simptoma osetljive kože veoma je važna upotreba adekvatnih preparata za negu, ali i čišćenje. Zato rutinu nege, ujutru i uveče, sada započnite sa Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Micelarnom penom, prvom micelarnom penom koja u jednom koraku kombinuje izrazito blage komponente za čišćenje i hijaluronsku kiselinu za dodatnu hidrataciju kože.

Nakon čišćenja na lice nanesite jednu od krema iz EucerinUltraSENSITIVE linije, za suvu ili normalnu i mešovitu kožu lica. Ove kreme su specijalno razvijene za negu preosetljive kože, imaju laganu i prijatnu teksturu, a sadrže SymSitive, sastojak koji ciljano deluje na uzročnike pojačane reaktivnosti kože. Pored umirenja simptoma vreline, peckanja i svraba, ove kreme pružiće vašoj koži dugotrajan osećaj ishranjenosti i hidriranosti. Ukoliko su simptomi osetljivosti praćeni crvenilom, olakšanje i adekvatnu negu pružiće EucerinAntiREDNESS dnevna i noćna krema, koja pored SymSitive sastojka sadrži i likokalkon A, te pored trenutnog umirenja ublažava crvenilo.

 

Rešenje za izazove problematične kože sklone aknama:

Jedan od najvažnijih uslova sprečavanja pojave akni i bubuljica, čak i u redovnim uslovima, jeste temeljno čišćenje mlakom vodom uz blaga sredstva to jest specijalno formulisane preparate. Čišćenje kože je izuzetno važno – uveče kako bi se odstranili višak šminke i nečistoće koje su se nakupile u toku dana, a ujutro kako bi se uklonio sebum koji je koža izlučila tokom noći. Zato u svoju jutarnju i večernju rutinu sada uvrstite EucerinDERMOPURE Gel za čišćenje kože, koji ne sadrži sapune i parfeme, a pogodan je za upotrebu i za osobe koje imaju osetljivu kožu. Pakovanje od 400ml sa pumpicom olakšaće vam proces redovnog čišćenja kože.

Za prekrivanje i isušivanje bubuljica, idealan je EucerinDERMOPURE Korektor koji se nanosi ciljano na pogođena područja i ne zahteva dodirivanje lica. Zahvaljujući bisabololu ovaj preparat dodatno umiruje kožu.

Regeneraciju i umirenje vašoj koži tokom noći obezbediće EucerinDERMOPURE Regenerativni tretman, preparat bogat efikasnim, ali ne agresivnim, sastojcima. EucerinDERMOPURE Regenerativni tretman istovremeno deluju kao blagi piling, to jest uklanjaju sloj mrtvih ćelija sa površine kože čime se podstiče objavljanje kože. Tokom upotrebe izbegavajte kontakt sa sluzokožom i očima.

 

Sos rešenja:

  • Česta posledica novih navika su ispucale i osetljive usne. Zato je važno da stalno uz sebe imate Eucerin Aquaphor SOS Balsam za usne koji će im u roku od 60 sekundi pružiti oporavak, ali i dugotrajnu zaštitu i negu;
  • Osećate da tokom dana vaša koža posustaje u borbi da zadrži hidriranost i svežinu jer je nove navike stavljaju pred dodatne izazove? Neka vam pri ruci, na radnom stolu ili u torbi, uvek bude Eucerin Hijaluron hidrantni sprej. Kombinacija hijaluronske kiseline i gliko-glicerola u formulaciji ovog preparata omogućava aktiviranje prirodnih mehanizama hidratacije kože. Zahvaljujući tome odmah joj se vraća zdrav izgled i blistavost, dugo ostaje hidrirana i postaje nežna na dodir. Prednost ovog preparata je što ga možete koristiti i dok se krećete, a tokom upotrebe nema potrebe za dodirivanjem lica.

 

Info plus:

U okviru Eucerin promocija, uz kupovinu Eucerin preparata u iznosu preko 1.000 dinara, sada vas kao poklon očekuje komplementarni preparat. O datumima Eucerin promocija informišite se u najbližoj apoteci ili na sajtu www.eucerin.rs u rubrici Kupite pametno.