PR: DRIVE CAFE KAFA NA VIŠE OD 300 LOKACIJA U SRBIJI

nis

Nezaboravna aroma savršenog italijanskog espresa…

Bez kafe mnogi od nas ne mogu da zamisle početak dana. Često se nađemo u situaciji kada nam je kafa neophodna, nekada kao izgovor za predah, a nekada kao energetska dopuna u toku dana punog izazova.

Istraživanja su pokazala da poslednjih godina u Srbiji raste potražnja za takozvanim ‘kafama za poneti’, a za neke od razloga za ovakav trend smatraju se smena generacija, izmenjene životne navike, sve veća brzina i mobilnost potrošača…

Odgovor na zahteve savremenih potrošača može se pronaći na svakoj NIS Petrol i GAZPROM benzinskoj stanici koje, u sklopu Drive Cafe restorana, u ponudi imaju kafu vrhunskog kvaliteta. Svi ljubitelji najpopularnijeg napitka na svetu, u Drive Cafe-u mogu pronaći kafu nezaboravne arome po kojoj je nadaleko poznata, a koju duguje tradicionalnom prestižnom poreklu, iz najstarije pržionice u Italiji. Drive Cafe kafa predstavlja spoj nekoliko pažljivo odabranih sorti, pomešanih u tačno određenoj srazmeri s ciljem dobijanja napitka prilagođenog istančanom ukusu domaćih potrošača. Premijum ukus Drive Cafe kafe dobija se zasebnim prženjem svake sorte oslikavajući nesvakidašnji način na koji se kafa tretira u ovoj pržionici, a posvećenost i ljubav koja se ulaže u svaki korak procesa proizvodnje oseća se u svakom gutljaju Drive Cafe kafe.

Upravo zbog svoje kafe, Drive Cafe važi za najveći coffee shop na ovim prostorima sa preko 4,5 miliona prodatih šoljica espresa godišnje i to na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM lokacija širom Srbije. Razlog tome je jedinstvena aroma Drive Cafe kafe izabrana kao superiorna od strane strastvenih ljubitelja ovog napitka, koji su na ‘blind taste’ testu probali 32 blenda čuvenih sorti espresa i odabrali svoju omiljenu mešavinu.

2019-10-08_19-09-00DSC_7954xU centru prestonice Beograda osvanuo je ogroman ručni mlin, koji je zaintrigirao sugrađane i na kreativan način podsetio koliko je važno odvojiti trenutak za sebe tokom dana. Savršen izgovor za takav predah pruža izuzetna Drive Cafe kafa tradicionalnog italijanskog porekla, koja zahvaljujući jedinstvenom načinu prženja mami nezaboravnom raskošnom aromom! Ovaj pionirski poduhvat kompanije NIS inspirisan je vrhunskim espresom, koji je dostupan u najvećem coffee shop-u u Srbiju, na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.