POSTANITE MAXI MILIONER!

1122017-delhaize2

1. XII 2017 | U periodu velikih priprema i kupovina za praznike, kao svaki dobar komšija Maxi supermarketi rešili su da ovaj deo godine učine još potpunijim. Tako će ove zime, troje najsrećnijih učesnika Maxi nagradne igre osvojiti  po million dinara za kupovinu u svom omiljenom supermarketu.

“Trudimo se da našim kupcima tokom cele godine omogućimo širok asortiman pristupačnih i zdravijih proizvoda. Isto tako, organizujemo i različite aktivacije koje čine da su naši supermarketi zapravo mnogo više od samog mesta za kupovinu namirnica.  Novogodišnji praznici su period u godini koji tradicionalno želimo da provedemo sa najbližima u toploj porodičnoj atmosferi. Maxi je deo praznične trpeze velikog broja domaćinstava u Srbiji, a ove godine smo odlučili da im nagradnom igrom  pomognemo da ona zaista bude još bogatija i ukusnija”, istakla je Ana Tiljak, marketing menadžer Maxi supermarketa.

Svi učesnici nagradne igre i potencijalni Maxi milioneri treba da pošalju SMS sa kodom sa računa većeg od 800 dinara na broj 2018. Maxi će tokom decembra nagrađivati svoje verne kupce svakog dana sa deset nagrada od po 10.000 dinara za kupovinu, a svakog petka u decembru po jednom nagradom u visini od 100.000 dinara. Nagradna igra traje od 1. do 29. decembra, a na kraju meseca biće izvučene čak tri glavne nagrade. Maxi  će nagraditi troje svojih najsrećnijih kupaca sa po million dinara za kupovinu u supermarketima.

Svi učesnici nagradne igre treba da čuvaju isečke računa kao dokaz. Za sve ostale detalje o nagradnoj igri, zainteresovani se mogu informisati na portalu: www.maxi.rs