PODRŠKA ZA MARATONCE

9522-lajk_za_maratonce

9. V 2022 | Beogradski maraton je manifestacija koja već 35. put za redom okuplja sve ljubitelje sporta, trčanja, izazova, dobre energije i podrške, i to ne samo iz glavnog grada, već čitave zemlje i sveta. Svake godine su u centru pažnje maratonci, ali duh Beogradskog maratona čine podjednako i učesnici i navijači. Bez podrške, navijanja, aplauza i vidljivih transparenata koji su vetar u leđa svakom trkaču, Beogradski maraton ne bi imao duh po kome je prepoznatljiv, a koji nas podseća da je maraton jedna svojevrsna porodica.

Za sve vaše članove porodice, prijatelje, komšije, kolege ili jednostavno one ljude koji su odlučili da pobede sebe i istrče maraton, najvažnije će biti da osete, čuju i jasno vide – podršku. Na putu od starta do cilja su 21 i 42 kilometra, a možda baš vaša tabla sa porukom podrške može da znači dodatnu snagu i volju da trkači istraju.

Sve što treba da uradite je da do 10. maja posetite sajt www.maratonjeporodica.rs, unesete poruku podrške za vama najdraže maratonce, a potom izrađenu tablu pokupite na samoj trci. Izrada prvih 200 tabli sa porukom je potpuno besplatna.

Vidimo se 15. maja sa tablama podrške podignutim visoko!