Početak nove STR8 ere

Str8Novo

STR8 je brend kog nije potrebno posebno predstavljati jer je on već ispisao jedinstvenu priču u životima mladih širom sveta. Priču o inspiraciji i muževnosti koja se vremenom razvijala, ali je ostala dosledna i istinita. Ona slavi snagu da se ostane veran sebi i sopstvenoj viziji života, da se ne odustaje od jurnjave za ispunjenjem snova i u pronalaženju motivacije u unutrašnjoj snazi.

STR8 je napravio veliki iskorak ulazeći u novu eru. U eru u kojoj je elegancija moć, a muževnost sofisticiranost. Zato je novi moto brenda: Go for Great – Izaberi najbolje! moćan poziv mladim muškarcima da iskorače bez straha i oklevanja, postavljajući visoke ciljeve za ono što im je zaista važno.

Pakovanje je značajno unapređeno i nova konzerva, zaštitni znak STR8-a, sada je premijum izgleda – minimalistička i potpuno crna i kao takva dolazi u svim mirisnim linijama. Eleganciju brenda dodatno naglašavaju i novi logo i specijalna štampa, čija je kombinacija donela svež i intrigantan izgled. U novom pakovanju dolaze sve one mirisne linije koje su ljudi i do sad voleli, ali i jedan privlačan dodatak sa potpisom Janisa Antetokumpa – nova Rise linija. Rise je osvežavajući elegantan miris sa gornjim citrusnim notama, dok srednje note čine voćni mirisi i menta, koje u kombinaciji sa šumskim mirisima savršeno upotpunjuju STR8 paletu.

Kao STR8 ambasador Janis Antetokumpo savršeno predstavlja sve vrednosti brenda. Potpuno ostvaren, on inspiriše svakog mladog muškarca da u životu traga za onim što zaista želi, da bira najbolje za sebe i tako spozna neverovatan osećaj koji donosi uspeh. Nova reklamna kampanja na simboličan način prikazuje Janisa u njegovom prirodnom okruženju, na košarkaškom terenu, koji tako stvara snažne i upečatljive slike.

Evolucija STR8 brenda pored unapređenja mirisnih linija, donosi nam i novu antiperspirant liniju, koja je tu da promeni dnevnu rutinu savremenog muškarca. U novom belom pakovanju, ova linija dostupna je u 3 različite varijante koje uključuju dezodoranse i gelove za tuširanje koji pružaju efikasnu zaštitu zahvaljujući kombinaciji napredne formulacije i muževnih mirisa. Antiperspirant dezodoransi pružaju zaštitu i do 72 sata čak i u ekstremnim uslovima i zajedno sa rolonovima i stikovima upotpunjuju ovu liniju za dugotrajnu zaštitu protiv znojenja. Gelovi za tuširanje 3u1 dubinski čiste telo, lice i kosu i pružaju osećaj svežine koji traje i do 12 sati. Ono što ovu antiperspirant liniju čini autentičnom jeste i poptpuno belo, minimalističko pakovanje. Uostalom, radi se o liniji koja je deo Janisove svakodnevne rutine i koja čak može da zadovolji potrebe profesionalnog NBA igrača. Nova linija antiperspiranata pruža svežinu i zaštitu koja nam je potrebna.

STR8 linija antiperspiranata je predstavljena kroz veoma zabavan video u kom je Janis Antetokumpo prikazan u neobičnoj ulozi i zato pratite zvanični STR8 YouTube kanal za jedinstveno digitalno iskustvo.

Postizanje ciljeva i borba za dostizanje veličanstvenosti nisu nasumična dela. Ti biraš najbolje za sebe. Neka te STR8 inspiriše da pratiš svoje snove bez oklevanja, da ciljaš visoko i dostigneš svoj maksimum. Dozvoli mu!