Plazma Stiksi

PlazmaStiksi

Kompanija Bambi rešila je da obraduje sve ljubitelje Plazme novim ukusima u svom portfoliju. Nakon Plazma Kocke koja je naišla na izuzetno pozitivne reakcije kod potrošača, predstavljen je još jedan novitet. Kako bi potrošačima ulepšali početak proleća, lansirali su potpuno novi proizvod – Plazma Stikse.

Plazma u skroz novom, tankom obliku sa dodatnim posipom od lešnika ili Plazme, prelivena sa čak 65% najfinije mlečne čokolade u nekoliko bogatih zalogaja upotpuniće vaše trenutke uživanja. Neodoljiva kombinacija Plazme i mlečne čokolade sa hrskavim komadićima predstavlja Plazma Stikse, a za ljubitelje lešnika tu je i Plazma Stiksi lešnik. Ne sumnjamo da će zavodljiva kombinacija dva nova ukusa biti izbor svih ljubitelja slatkiša.

U lepom i prepoznatljivom pakovanju, idealni su za konzumaciju kada ste u pokretu, ili kao posluženje uz kafu kad vam prijatelji dođu u goste. Ovim slatkišima možete obradovati one koje volite i podeliti sa njima vaše zajedničke trenutke uživanja. Sladokusci će teško odoleti ovim novim izvanrednim ukusima i sada će imati još jedan razlog za odabir Plazma Stiksa na policama širom Srbije.

 

Slogan: Plazma Stiksi – Nerealno čokoladni!