PERSU MARKETI: ZAVRŠENA HUMANITARNA AKCIJA ‘TOPLI DINAR’

24. XI 2021. | Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom ‘Topli dinar’, uspešno je završena i ove godine. Tokom meseca oktobra, od svakog ostvarenog računa PerSu marketi izdvajali su po 1 dinar da bi se od sakupljenog novca tradicionalno kupio ogrev za 100 najugroženijih porodica širom Vojvodine.

“Veoma smo zadovoljni rezultatima akcije, pogotovo u ovoj godini koja je svakako specifična i drugačija od svih prethodnih. Samim tim, još više smo zahvalni našim kupcima koji su prepoznali značaj solidarnosti, značaj humanosti u vreme velikih izazova za celo društvo i bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće”, poručuju iz PerSu marketa.

Cilj akcije ‘Topli dinar’ jeste da se pomogne i doprinese zajednici, kroz usmerenu i transparentnu pomoć najugroženijima, time što im se obezbeđuje ogrev za celu zimu. U pitanju je 100 porodica u preko 90 naseljenih mesta, u kojima PerSu marketi posluju, a veliki doprinos dali su i prijatelji akcije, kompanije Grand kafa, Dijamant, Imlek, Marbo, Pepsi, myWorld, Moravka i D Plus, koje su podržale akciju i istakle važnost brige o potrošačima.

Kroz ovu humanitarnu akciju, zaključno sa 2021. godinom, ogrev je dobilo 700 porodica u Vojvodini. Celokupnoj organizaciji veliku pomoć pružili su i Centri za socijalni rad iz svih opština, koji su dostavili spiskove najugroženijih mnogočlanih porodica. Na taj način, povezali su se trgovci, proizvođači, potrošači i centri za socijalni rad, kako bi zajedničkim snagama ugrejali hladne komšijske domove.