PC PRESS PROGLASIO NAJKVALITETNIJE PORTALE

922018-pcpress

9. II 2018 | Portal maxi.rs nalazi se među pet najboljih sajtova u kategoriji E market, u tradicionalnom izboru magazina PC press-  Top 50 najboljih on-line stvari.

Ovo je 21. dodela nagrada najboljim on-line stvarima zaredom, a maxi.rs je prepoznat kao veoma efikasno rešenje. Prema objašnjenju žirija, pretraživanje artikala je vrlo dobro rešeno, a interfejs je klasičan i samim tim veoma efikasan. Istaknuto je da je dovoljno samo jednom da se proba i posle toga će se kupovati na novi način, jer kupac izabere šta mu je potrebno, plati na način koji mu najviše odgovara i očekuje robu na svom kućnom pragu, navodi se u saopštenju.

“Drago nam je što je naš brend prepoznat i u on-line svetu. Svesni smo koliko su moderno doba i savremena tehnologija doneli i nove kriterijume koje kupci nameću. Pokretanjem Maxi on-line kupovine na vreme smo prepoznali tu potrebu i omogućili potrošačima, da i u digitalnom svetu budemo njihov izbor. Nastavićemo da pratimo potrebe naših kupaca i da u korak sa tim postavljamo nove stvari i unapređujemo uslugu”, rekao je Nikola Zečević, digital menadžer kompanije Delhaize Serbia.

 

Svečana dodela nagrada održana je u Skupštini grada, odabrani su najbolji u devet kategorija, a dodeljena su i specijalna priznanja. Među ostalim dobitnicima iz FMCG sektora su i:

  • Sajt takolako.com  favorit PC Pressa u kategoriji E-market;
  • Pokreni se za posao i BarcaffeEspresso – nagrađene Facebook stranice.