PARAOLIMPIJSKI KOMITET DODELIO ZAHVALNICU KOMPANIJI VEROPOULOS

25. IV 2019. | Paraolimpijski komitet Srbije, na svečanosti koju tradicionalno organizuje, dodelio je posebnu zahvalnicu kompaniji Veropoulos,  za kontinuiranu podršku i saradnju koja traje duži niz godina. Ova zahvalnica je samo dokaz jednog od osnovnih stubova poslovanja ove kompanije koja kroz sve svoje postupke na našem tržištu pokazuje brigu kako ka svojim potrošačima, tako i prema zajednici u kojoj posluje, stoji u saopštenju kompanije.

Zahvalnost na dobijenom priznanju, vlasnik kompanije Nikos Veropoulos je iskazao rečima podrške i divljenja ovim sjajnim ljudima, sa nadom da će naši paraolimpijci nastaviti da ređaju uspehe, kao i to da će podrška i saradnja Super Vera sa Paraolimpijskim komitetom i u budućnosti biti realizovana na obostrano zadovoljstvo.

“Paraolimpijci Srbije godinama unazad ostvaruju impresivne rezultate i vladaju teritorijama paraatletike, parastreljaštva i stonog tenisa. Mogu samo reći da mi je lično čast i zadovoljstvo da kompanija čiji sam osnivač – Veropoulos, i ja lično možemo deliti pozornicu sa ovim sjajnim ljudima i pružiti im podršku kako u olimpijskim godinama, tako i u godinama priprema kao što je tekuća.“, izjavio je Veropoulos.