OZELENJAVANJE DVORIŠTA EKONOMSKOG FAKULTETA U BEOGRADU

30102019-Zaposleni-u-JTI-i-studenti-Ekonomskog-1

 30. X 2019. | Dvorište Ekonomskog fakultetu Univerziteta u Beogradu oplemenjeno je sadnicama i novim klupama zahvaljujući donaciji kompanije Japan Tobacco International (JTI) uiznosu od 1,4 miliona dinara. U volonterskoj akciji uređenja dvorišta učestvovali su zaposleni kompanije JTI i studenti Ekonomskog fakulteta.

Akciju je zvanično otvorio prof. dr Branislav Boričić, dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. „Želeo bih da se zahvalim kompaniji JTI na tome što je pronašla dobar modalitet za komunikaciju sa našim studentima i na inicijativi da se napravi jedan zeleni kutak u našem dvorištu kao dobar ambijent u kojem ćemo studentima prenositi interesantna znanja“.

„Sama ideja da doniramo ovu zelenu oazu potekla je upravo od jednog bivšeg studenta Ekonomskog fakulteta, a danas zaposlenog u kompaniji JTI. Ovu ideju samo rado podržali jer naša kompanija prepoznaje značaj ulaganja u obrazovne institucije i studente koji su nosioci naše budućnosti. Ekonomski fakultet je poznat po kvalitetu svojih kadrova – to su mladi ljudi koje rado zapošljavamo, jer se njihova znanja i vrednosti koje neguju savršeno uklapaju u profil kompanije Japan Tobacco International. Mogućnost da vidimo kako se mladi stručnjaci razvijaju u korak sa našom kompanijom za nas predstavlja veliku privilegiju“, izjavio je Goran Pekez, direktor korporativnih poslova i komunikacija kompanije JTI, ističući da je današnje druženje odlična prilika za razmenu iskustava i mišljenja između studenata i zaposlenih.