OTVORENI RENOVIRANI MAXI SUPERMARKETI U BEOGRADU I ČAČKU

91121-MaxiBatanica-Pijaca

9. XI 2021 | Kompanija Delhaize Serbia, kontinuirano radi na širenju i unapređenju svoje maloprodajne mreže i svakodnevno ulaže u kvalitet ponude i usluge, pa je tako danas otvorila dve renovirane prodavnice, u dva grada – Beogradu i Čačku.

Maxi supermarket u beogradskom naselju Batajnica, na opštini Zemun, kupcima je prethodno bio poznat kao Tempo Express koji je renoviran i pretvoren u novi format, pa će od sada u novom ruhu biti otvoren za kupce na dobro poznatoj adresi Majke Jugovića 1.

Prodavnica se prostire na skoro 500 m², gde u prijatnoj atmosferi kupce svakodnevno uslužuje 26 zaposlenih, a široka ponuda raznovrsnih proizvoda dostupna je na odeljenjima pijace, mesare, delikatesa, mlečnih proizvoda, napitaka, konditora, brojnih kućnih potrepština. Sada je tu i Maxi pekara u kojoj su svakodnevno na raspolaganju razna topla i sveža peciva, kao i mnogobrojne vrste pečenih hlebova. Kupcima je omogućeno da uslugu u supermarketu završe brže i efikasnije korišćenjem četiri kase koje su im na raspolaganju.

9112021-maxi batajnica

I svi građani Čačka mogu u renoviranom Maxi supermarketu na adresi Prvomajska 1, uživati u nabavci namirnica koja je skrojena po meri savremenog kupca.

Prodavnica je renovirana po najmodernijim standardima, a kako bi doživljaj kupovine bio još kvalitetniji potrudio se tim dizajnera koji je oplemenio enterijer i usavršio svaki detalj prodajnog prostora. Bogat asortiman koji nudi širok spektar artikala iz cele Srbije, ali i sa svih meridijana, dostupan je na odeljenjima voća i povrća, mesare, delikatesa a kupce očekuju i kategorije napitaka, slanih i slatkih konditora, i mnogih drugih kućnih potrepština. Kupcima je svakodnevno na usluzi deset zaposlenih.

9112021-maxi cacak