OTVORENE PRIJAVE ZA EMPPLE NAGRADE

4. VII 2024 | Empple festival već četiri godine za redom predstavlja središte dobrih lokalnih ideja o brendiranju poslodavca, koje svetlo dana ugledaju upravo kroz program stručnih nagrada! U okviru ovogodišnjeg festivala koji će se održati 3. i 4. oktobra uživo u Beogradu, kao i onlajn, nagrade će biti uručene za one projekte, koje stručni žiri bude prepoznao kao dobre prakse u oblasti employer branding-a, a koje pomeraju tržište napred.

Nagrade će biti dodeljene u sedam kategorija: najbolji interni EB projekat sa human-centric pristupom, najbolji eksterni EB projekat sa human-centric pristupom, najbolja kreativna digitalna kampanja, najbolji CSR projekat, najbolji program priznanja, najbolji program prakse i najistaknutiji EB profesionalac. Novina za ovu godinu je raslojavanje kategorije za najbolji human-centric projekat. 

Empple počiva na relevantnosti i praćenju pulsa tržišta, a kako smo kolektivno svi prošli kroz tranzicioni period i različite oblike transformacija, bilo je logično da se posebna pažnja posveti svim onim projektima koji se tiču internih procesa, komunikacije sa zaposlenima, upravljanja promenama i slično. Samim tim, ove godine u žiriju imamo i ekspertkinju sa relevantnim znanjem i iskustvom upravo u ovoj kategoriji, a stoga posledično i svim ostalim. 

U očima žirija i Empple tima, svaka pristigla prijava se vrednuje na isti način i pristupa joj se sa jednakom pažnjom, jer smatramo da su zlata vredne! Proces prijave vodi ka novim načinima sagledavanja i unapređenjima poslovnih procesa, a donosi i pozitivne ishode, jer svaka prijava, čak i ona koja ne osvoji nagradu, dobija stručni i detaljni feedback od strane relevantnih stručnjaka, članova i članica ovogodišnjeg stručnog žirija festivala.

Prijave su otvorene do 31. jula, a detalje o članovima žirija možete pronaći na sledećem linku: Empple dodela nagrada. Iskoristite jedinstvenu priliku za feedback sesiju i priznanje za vaš trud i rad.

Nestrpljivo očekujemo prijave i radujemo se da vidimo inovacije, kreativnost i dobre prakse!

Empple nagrade 2023.

Šta su Empple nagrade: 

njihova primarna svrha jeste da ukažu na dobre prakse i na sjajne stvari koje kompanije i pojedinci kod nas rade. Tako da u očima žirija i nas kao Empple tima, svaka pristigla prijava se vrednuje na isti način i pristupa joj se sa jednakom pažnjom. Jer su zlata vredne!

  • Koje kategorije postoje? 

Postoji 7 kategorija: 

– Najbolji interni EB projekat sa human-centric pristupom

– Najbolji eksterni EB projekat sa human-centric pristupom

– Najbolja kreativna digitalna kampanja

– Najbolji CSR projekat

– Najbolji program priznanja

– Najbolji program prakse

– Najistaknutiji EB profesionalac 

Novina za ovu godinu je raslojavanje kategorije za najbolji human-centric projekat. Empple počiva na relevantnosti i praćenju pulsa tržišta, a kako smo kolektivno svi prošli kroz tranzicioni period i različite oblike transformacija, bilo je logično da se posebna pažnja posveti svim onim projektima koji se tiču internih procesa, komunikacije sa zaposlenima, upravljanja promenama i slično. Samim tim ove godine u žiriju imamo i ekspertkinju sa vrlo relevantnim znanjem i iskustvom upravo u ovoj kategoriji, pa naravno posledično i svim ostalim. 

  • Do kada su otvorene prijave?

Prijave su otvorene do 31. jula. 

  • Ko je u žiriju?

https://empple.rs/empple-dodela-nagrada/

  • Zašto je važno prijaviti se? 

Prijava za Empple stručne nagrade može dovesti samo do pozitivnog ishoda. To naravno ne znači da će svaka prijava osvojiti nagradu, ali znači da će svaka prijava imati priliku za stručni, detaljni feedback od strane relevantnih stručnjaka. 

Takođe, prilikom prijave, sam proces će vas voditi na takav način da ćete neminovno početi drugačijim očima da posmatrate procese koje imate i da razmišljate o određenim unapređenjima. 

Na primer – Hej, potreban mi je ovaj podatak da ubacim u prijavu, nemamo podešen analitički sistem za to, možda je vreme da to uradimo sada. 

  • CTA – 

Prijavite se. Prijave otvorene do 31. jula. Jedinstvena prilika za feedback sesiju. Nagrada kao priznanje za trud i rad.