OTVORENA NOVA IDEA SUPER U LESKOVCU

26. VII 2019 | U Leskovcu je, u Ulici Bore Piksle, u julu svečano otvorena Idea Super prodavnica. Nova Idea Super prodavnica prostire se na gotovo 2.000 kvadrata i kupcima nudi izuzetno bogat asortiman sa više od 13.000 artikala. Odlična ponuda sveže kategorije proizvoda, uključujući voće i povrće, sveže meso, ponudu delikatesa, odeljenje pekare sa raznovrsnim uskusnim pecivom i hlebom, omogućava svim potrošačima da obave kvalitetnu svakodnevnu kupovinu na jednom mestu.

“Izuzetna nam je čast da otvorimo još jedan Idea Super objekat koji je od velikog značaja za nas kao i za potrošače koji će sada imati bogat asortiman proizvoda po najpovoljnijim cenama. Idea trgovinski lanac uspešno posluje u Leskovcu od 2007. godine a kompanija trenutno zapošljava preko 160 ljudi u ovom gradu. Izuzetno smo ponosni na to što u našem asortimanu možete pronaći veliki izbor domaćih proizvoda, jer kao društveno-odgovorna kompanija koja inače podržava lokalnu zajednicu, znamo da je i podrška domaćim proizvođačima bitna”, izjavio je Miloš MIlošević, direktor maloprodaje za Idea baner, regije Istok.

“Otvaranje jednog velikog prodajnog objekta poput Idea Super prodavnice potvrđuje činjenicu da se u Leskovac ulaže i da se gradi, što svakako doprinosi razvoju privrede. Nova Idea Super prodavnica će svojim bogatim asortimanom građanima pružiti kvalitetne proizvode i vrhunsku uslugu”, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Na dan otvaranja, sugrađene Leskovca su dočekala brojna iznenađenja i pokloni, svaka 100. kupovina na dan otvaranja ali i naredna tri dana je gratis, organizovane su dečije radionice u popodnevnim satima a sve potrošače je ispred objekta dočekala muzika uz DJ-a.

Radno vreme Idea Super prodavnice je svakog dana, od 8 do 22 časa.