OTVOREN PERSU MARKET U SURČINU

20. III 2023 | Poznati vojvođanski lanac marketa PerSu, u četvrtak 16. marta u 9 časova, otvorio je svoj 167. objekat u Surčinu na adresi Vojvođanska 55.

“Kao dobrom domaćinu i komšiji, oduvek nam je bilo važno da se kod nas osećate prijatno i da konstantno unapređujemo iskustvo vaše kupovine. Zato se naš širok asortiman robe prostire na preko 190m2 obuhvatajući preko 2.500 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući i sveže voće i povrće“, poručuju iz PerSu marketa.

Pored prepoznatljivog kvaliteta, ovaj SuPer komšija, pruža vam rešenje i za sve one situacije kada biste samo da odmarate i prepustite se uživanju u ručku ili se nalazite u sred nekog važnog posla. Na raspolaganju kupcima je bogata sekcija usluga koja pruža mogućnost kupovine ili porudžbine gotovih jela, besplatnog pečenja mesa ali i svežih pekarskih proizvoda.

Iz kompanije navode da su i ovog puta nastavili ustaljenu praksu darovanja, te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće.