Otvoren novi PerSu market u Mokrinu

14. II 2022 | Uz poštovanje propisanih mera Vlade Republike Srbije, u četvrtak 10. februara od 09h, otvoren je novi PerSu market u Mokrinu na adresi Svetog Save 111.

Kako navode iz kompanije, novi market u prostoru od oko 150 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine, a u prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 2.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

“Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 100 poklon paketa, 150 poklon cegera, ali i greb greb karticama uz mogućnost ostvaranje popusta do 50%”, poručuju iz PerSu marketa.

220214_PerSu-Mokrin

Pošto su marketi važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici, karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh, PerSu marketi su, kao dobar komšija, vođeni idejom da dobro ide u krug, porodici Konstantin na dan otvaranja uručili donaciju u vidu osnovnih namirnica kako bi im na taj način olakšali svakodnevni život, ističu iz kompanije.

“Zadovoljstvo nam je da se odužimo zajednici u kojoj poslujemo kroz različite humanitarne aktivnosti. Na taj način postajemo deo zajednice i dajemo primer drugima”, poručuju iz PerSu marketa.