OTVOREN NOV MAXI SUPERMARKET U SUBOTICI

24. VI 2022 | Nova Maxi radnja otvorena je na adresi Somborski put 29a u Subotici.

U modernom enterijeru novog Maxi supermarketa koji se prostire na 456m², kupci mogu uživati u raznovrsnom izboru svežeg voća i povrća, kvalitetnog svežeg mesa, delikatesa, gotovih jela, pekare. Uz tri regularne, potrošači plaćanje mogu vršiti i na tri samouslužne kase, a ugodnosti pri kupovini dodatno doprinosi i parking ispred same prodavnice.

Pored Subotice nove Maxi supermarkete tokom juna dobija još devet gradova. Ukupno 11 novih prodavnica nalazi se na lokacijama u Beogradu, Zrenjaninu, Smederevskoj Palanci, Kraljevu, Nišu, Valjevu, Užicu, Paraćinu i Ćupriji.

Uz širenje maloprodaje i otvaranje novih prodavnica, kompanija kontinuirano ulaže i u modernizaciju postojećih – u junu će ukupno biti renovirano pet radnji. Tako će kupci u Beogradu na adresama Ratka Mitrovića 101a, Starih boraca 1 (Stepojevac) i Dragiše Brašovana 1, nabavku ponovo moći da obavljaju u svojim komšijskim prodavnicama koje ih dočekuju u novom, savremenom enterijeru. Novine očekuju i kupce u Mega Maxi hipermarketu u Nišu, a i Tempo hipermarket u Kragujevcu kupce dočekuje u novom Mega Maxi ruhu.