OTVOREN NOV I MODERAN MAXI U TRŽNOM CENTRU UŠČE

21. VII 2022 | Posetioci velikih tržnih centara su navikli da ih kao deo šoping nabavke očekuje i supermarket sa najširim asortimanom kvalitetnih i svežih proizvoda. Od danas će svi ljubitelji tržnog centra Ušće biti u prilici da uživaju u novom i modernom Maxi supermarketu koji se na nivou -2 prostire na skoro 1.000 metara kvadratnih.

Za vrhunsku uslugu pobrinuće se 50 prodavaca koji potrošače očekuju svakog dana od 8 časova na dobro poznatim odeljenjima prehrane i neprehrane. I u ovom Mxiju kupci će moći da uživaju u kvalitetnoj nabavci na odeljenjima pijace, mesare, gotovih jela, delikatesa koji nudi veliki asortiman sireva iz celog sveta, a savršen miris i ukus peciva koja se spremaju u Maxi pekari ponudiće posetiocima poseban doživljaj i uživanje svim čulima. Kupovina će biti brza i efikasna zahvaljujući sistemu plaćanja na pet regularnih i četiri samouslužne kase.

“Ponosni smo što smo otvorili našu prodavnicu i u jednom od najvećih tržnih centara u zemlji i što će potrošači u Ušću biti u prilici da uživaju u proverenoj, kvalitetnoj i modernoj kupovini i širokoj ponudi koju im tradicionalno nudi Maxi supermarket. Nastavljamo da otvaramo nove prodavnice, a istovremeno i da ulažemo u modernizaciju postojećih kako bismo svoju prepoznatljivu ponudu i vrhunsku uslugu učinili još boljom i dostupnijom građanima iz cele Srbije”, istakao je Dejan Virijević, član Izvršnog odbora i potpredsednik operacija i lanca snabdevanja kompanije.

Otvaranjem 484. prodavnice Maxi Ušće kompanija Delhaize Serbia nastavila je strateško širenje maloprodajne mreže. Tokom jula meseca kompanija će za potrošače ukupno otvoriti osam renoviranih prodavnica u glavnom gradu i jednu u Novom Sadu.

Na dan otvaranja Maxi supermarketa Ušće, kupci su mogli da uživaju u atraktivnim popustima, promocijama, degustacijama, kao i da dobiju savete od Maxi specijaliste za zdraviju ishranu i saznaju više o tome kako da lakše dođu do balansirane ishrane i na koji način im u tome može pomoći Nutri Score semafor koji se nalazi na svim proizvodima privatne robne marke kompanije.

Za sve one koji vole modernu i digitalnu kupovinu tu je Moj Maxi aplikacija lojalnosti zahvaljujući kojoj kupci mogu da ostvare personalizovane popuste i promocije u svim Delhaize prodavnicama, a prateći plavu oznaku ‘Omiljene cene’ kupci mogu uživati u nabavci preko 800 proizvoda privatne robne marke po cenama koje štede kućni budžet.