OTVOREN ADA MALL

2452019-AdaMall

24. V 2019. | Uz vatromet i VIP žurku do ponoći u Radničkoj ulici prekoputa Ade Ciganlije otvoren je Ada Mall. Centar je otvoren pod sloganom ‘Mesto susreta’, a od početka gradnje smatra se najsavremenijim molom u ovom delu Evrope.

Svečanom otvaranju su prisustvovale brojne poznate ličnosti i zvanice iz sveta biznisa, a ceremonija je počela obraćanjem Peđe Petronijevića i Thomasa Kurtzmana, čelnika firme GTC koja je glavni izvođač radova, kao i govorima predstavnika grada i opštine, nakon čega je usledilo presecanje vrpce.

Predsednik opštine Čukarica, Srđan Koralić je izjavio da je jedna od najvećih opština konačno dobila šoping centar na koji je dugo čekala. “Ovo je ujedno i dobar primer saradnje opštine i privrede, koja doprinosi da lokalna zajednica bude konkurentnija, a privreda jača, čime se poboljšava kvalitet života naših sugrađana“, rekao je Koralić.

Gradonačelnik Zoran Radojičić je istakao da je izgradnja počela pre dve godine i da je za to vreme oko 2.000 građana zaposleno na projektu, a da u ovom trenutku u Ada Mall-u ima preko 1.000 novih radnih mesta, što je od velike važnosti za grad.

“Uspeli smo da napravimo zasigurno najlepši i najatraktivniji mol u Beogradu, ako ne i u regionu“ rekao je izvršni direktor GTCa Peđa Petronijević dodajući da je ovo bio izuzetno izazovan projekat.

“Zadovoljstvo nam je što je Banca Intesa zajedno sa PBZ Hrvatska i VUB Slovačka podržala realizaciju još jedne značajne strane investicije u Srbiji, koja je, osim što je našim građanima ponudila dodatne sadržaje, pomogla i u otvaranju novih radnih mesta“, izjavio je Predrag Milenović, član Izvršnog odbora Banca Intesa.

Ada Mall nalazi se u Radničkoj ulici 9, prekoputa Ade Ciganlije. Radno vreme centra je svakoga dana od 10 do 22h, a ulaz u parking je moguć iz ulica Paštrovićeve i Visoke.