OTVARANJE PETOG STOP SHOPA U POŽAREVCU 19. APRILA

16.04.2018---logo-stop-shop

16. IV 2018. | Peti Stop Shop trgovački park u Srbiji biće otvoren u Požarevcu, 19. aprila. Otvaranje će voditi popularni komičar, frontmen benda i radio voditelj Inspektor Blaža i poznata televizijska voditeljka Marija Kilibarda. Posetioci će imati priliku da uživaju u fantastičnom celodnevnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i interesantnim aktivacijama.

Na ceremoniji otvaranja, muzičari i kulturno-umetničke grupe zabavljaće svoje sugrađane specijalnim programom koji su pripremili za ovu priliku. Tokom dana, Lexington Bend zagrejaće atmosferu svojim dobro poznatim hitovima.

U okviru aktivacije ‘Osvoji Stop Shop stenu’ zainteresovani avanturisti će tokom celog dana imati šansu da se oprobaju u sportskom penjanju i dohvate Stop Shop logo na veštačkoj steni visokoj čak osam metara. Takođe, posetioci će uživati u nastupima DJ-a i violine i družiti se sa mnogobrojnim zabavljačima.

Pre samog otvaranja, Stop Shop je pripremio Facebook i Instagram aktivacije koje su trajale od 2. do 16. aprila, odnosno do danas. Autori najzanimljivih fotografija sa Stop Shop interaktivnim kesama na poklon će dobiti vaučere za porodičnu kupovinu u vrednosti od 10.000 dinara, a u šoping će ih voditi Inspektor Blaža.

Zvezde večeri biće Bajaga i Instruktori, koji će rame uz rame sa drugim popularnim bendovima, zabavljati posetioce u završnom delu programa.