ORGANIC LIVE FEST OBORIO REKORDE

13.09.2017---organic-live-fest-obara-rekorde

13. IX 2017. | Sedmi po redu Organic live fest, održan 2. i 3. septembra u Topčiderskom parku, bio je najsadržajniji do sada, na njemu je učestvovao i dvostruko veći broj izlagača, a Topčiderski park, uprkos lošem vremenu, tokom manifestacije posetilo je više od tri hiljada ljudi

Na festivalu su učestvovale brojne institucije, udruženja i kompanije iz oblasti organske poljoprivrede, obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, ekološke gradnje i automobilske industrije. Posetioci su bili u prilici da vide Eko kuću koja je primer zelene gradnje, isprobaju hibridna vozila kao model održivog saobraćaja u urbanim sredinama, degustiraju različite prehrambene proizvode u Organskoj ulici i uživaju u raznovrsnom kulturnom programu koji se odvijao na Solarnoj bini.

“Ohrabruje nas izuzetno pozitivna reakcija javnosti na koncept samog festivala što je, smatramo, rezultat iskonske potrebe građana da budu deo inovativnih događaja kao što je Organic live fest, a u potrazi za kvalitetnijim životnim stilom. Organizacija događaja kao što je ovaj, u zemlji sa izuzetno niskim nivoom svesti populacije o temama održivog razvoja, kao i tržištem koje je tek u povoju, iziskuje ogroman trud i veliku upornost, a mi ćemo istrajati u nameri da Organic live fest bude prepoznatljiv regionalni festival održivog razvoja”, rekao je Nikola Bulj, direktor i idejni tvorac festivala.

Organic Live fest organizuju Open Mind Agency i Udruženje građana ‘Probudimo svest’, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za privredu Grada Beograda, Opštine Savski Venac i Turističke organizacije opštine Savski Venac.