NOVOSADSKI PRVACI I OVE ŠKOLSKE GODINE OBRADOVANI POKLON PAKETIMA FONDACIJE UNVIEREXPORT

03. IX 2018. | Tradicionalno, i školska 2018. godina za đake prvake Novog Sada i okoline počela je podelom poklon paketa Fondacije Univerexport. 4.000 poklona spremljeno je za novu školsku godinu, a na prijemu prvaka u jednoj od najstarajih škola u gradu, Ivan Gundulić, prvacima ove škole predstavnici Fondacije, grada Novog Sada i ministarstva prosvete poželeli su srećan početak odrastanja.

Svim prvacima ove škole posle svečanog prijema uručen je poklon paket Fondacije Univerexport, a takvi isti paketi obezbeđeni su za sve đake koji ove godine kreću u prvi razred. Osim dece iz gradskog jezgra Novog Sada, i deca iz Petrovaradina, Sremske Kamenice, Šangaja, Kaća, Budisave, Kovilja, Futoga, Veternika, Stepanovićeva, Begeča, Bukovca, Kisača i Rumenke na prijemima izabrane škole dobili su vaučere za preuzimanje poklon paketa u maloprodajnim objektima Univerexporta.

Prvi školski dan đacima prvacima, srećan početak i ulazak u svet odraslih poželeli su gradonačelnik Novog Sada Miloša Vučević, pomoćnik ministra prosvete za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje Vesna Nedeljković i direktor Fondacije Univerexport Olivera Ćirković, u zajedničkoj želji da prvaka svake godine bude što više i da se broj paketića svake godine uvećava.

“Dodela poklona prvacima nastavak je lepe priče koju je Univerexport započeo pre nekoliko godina i koja se tradicionalno obeležava i dalje. Na takav način Univerexport kaže simbolično hvala đacima prvacima, njihovim roditeljima, i šire – svim stanovnicima Novog Sada koji su deo priča o nastanku i gradnji imena kompanije Univerexport proteklih 28 godina. I najveće kompanije sa domaćeg tržišta (Mercata, Coca-Cola, Chips way, Nestle, Pionir, Bambi Sterling, Piramida, Lomax, Eurocom, Ilijanum, Pangraf, Tropictrade, Knjaz Miloš, Savpo, Jaffa, Swislion) kao partneri u ovoj priči o sticanju novih znanja i prvim koracima u svet učenja i znanja dali su svoju podršku putem proizvoda iz svog proizvodnog asortimana”, saopštili su iz Univerexporta.