Novo: Nivea sheet maske

NiveaSheetMaske

Nivea Urban Skin Detox 10-minutna maska dubinski deluje i čisti kožu od toksina. Natopljena je zelenim čajem i crnim ugljem i pruža koži zdrav izgled i osećaj čistoće i svežine. Pomaže u borbi protiv negativnih efekata zagađenja u gradu i smanjenju nečistoća. Prva Nivea biorazgradiva sheet maska za detoks kože. Okvirna cena: 272,98 din.
Nivea Natural Radiance 10-minutna maska vraća koži zdrav izgled i blistavi sjaj. Sheet maska je natopljena formulacijom koja sadrži 20ml seruma, arganovo ulje i ši puter kako bi koža bila zdrava i blistava. Sadrži omega masne kiseline, vitamine i linolne kiseline, kao i arganovo ulje. Okvirna cena: 272,68 din.
Nivea Q10 plus C anti-wrinkle+energy maska: Moćna kombinacija dva antioksidansa – koenzima Q10 i vitamina C – za savršen tretman koji koži vraća energiju. Ova formulacija vraća svežinu koži koja deluje umorno i beživotno. Odvojite 10 minuta za opuštanje i sačekajte da Nivea Q10 plus C 10-minutna maska pruži koži dodatnu dozu energije. Maska je natop-
ljena formulacijom koja sadrži 20ml seruma, koenzim Q10 i vitamin C. Okvirna cena: 340,84 din.
Nivea Cellular Filler Contour maska: Kako starimo, smanjuje se količina prirodnog kolagena i koža lica gubi čvrstinu i gipkost. Odvojite 10 minuta, opustite se i sačekajte da Nivea Cellular Filler Contour maska deluje i vrati koži mladalački izgled. Maska aktivira ćelije kože kako bi mogle da proizvode hijaluronsku kiselinu i kolagen. Natopljena je formulacijom koja sadrži 20ml seruma, hijaluronsku kiselinu i sastojak koji pospešuje proizvodnju kolagena kako bi koža bila gipka, čvršća i hidrirana. Obezbeđuje volumen i umanjuje bore. Okvirna cena: 374,93 din.