Noviteti iz Rubina

RubinNoviteti

Kako bi se odgovorilo na sve češće promene i zahteve potrošača, Rubin je lansirao veliki broj novih proizvoda, od kojih su mnogi uspešno prihvaćeni od strane tržišta.

Rose 0,75l
Novo vino koje je zaokružilo i postavilo krunu ponude 7 sortnih vina, vina sa Lazareve zemlje. Elegantno prefinjeno vino, kristalno svetle rubin boje, uravnotežene strukture i skladnog punog ukusa. Intenzivnog kompleksnog mirisa sa nežnim voćnim aromama i cvetnim tonovima. Najviše prija uz hladna predjela, domaće sireve, suhomesnate proizvode i pečenja.

Vermouth
Aromatizovano vino koje žene prosto obožavaju, osvojilo je veliki deo tržišta, pre svega HoReCa segment, kao i simpatije ciljne publike. Rubinov Vermut je aromatizovano vino dobijeno od posebno odabranog belog vina, sa dodatkom ekstrakata gorkih i aromatičnih biljaka. Najčešće se pije kao aperitiv serviran u čašu posebno pripremljenu za tu namenu. Takođe se može piti sa puno leda ili mešan sa sodom ili tonikom. Lako se meša i sa drugim alkoholnim pićima, pa se kombinuje sa vinjakom, vodkom ili brendijem. Odličan je dodatak mnogim koktelima, radi pružanja prijatnog biljnog ukusa i arome.

Rose 1l
Najznačajniji projekat koji je u toku je svakako redizajn etikete najprodavanijeg vina – Rose 1 litar koje će biti lansirano na tržište krajem ove godine. U redizajn prepoznatljive crne etikete se ušlo veoma oprezno, kako bi se došlo do promene koja će predstavljati pravo osveženje ovog proizvoda, a koja neće zbuniti njegove lojalne potrošače. Redizajn će ići u 2 etape. Ove godine svetlost dana ugledaće prva iteracija, a nakon godinu dana, jačom promenom, druga iteracija, i time će biti zaokružen novi izgled ovog vina.

Vinjak Cola
Prateći svetske trendove, a posebno želje novih generacija koje imaju svoje specifične navike, Rubinovi tehnolozi su razvili novi proizvod Vinjak Colu. Nakon istraživanja tržišta i trendova u potrošnji, doneta je odluka da se napravi spoj 2 omiljena pića u Srbiji – vinjaka i cole. Ovaj savršen miks pretočen je u nov proizvod, Rubinovu Vinjak Colu, koja u potpunosti odgovara potrebama potrošača, čime je još jednom potvrđena snaga ovog brenda.

De Santis
Usvojen je i novi izgled proizvoda Rock 98, sa novim imenom De Santis – ekskluzivnog dizajna, dostupan svim generacijama, po ugledu na svetski poznate brendije. Proizvod je dobijen kupažom najkvalitetnijeg rafinisanog alkohola poljoprivrednog porekla i odležalih vinskih destilata.