Noviteti iz Nivee

Nivea Sun

Nivea Sun Protect & Moisture

Od sada nema potrebe za kompromisima kad je u pitanju zaštita od sunca – sa Nivea Sun Protect & Moisture kolekcijom možete pružiti koži sve što joj je potrebno dok uživate na suncu. Svi proizvodi kombinuju pet korisnih svojstava za pouzdanu zaštitu i negu kože u jednoj formulaciji: zaštitu od UVA zraka, zaštitu od UVB zraka, vodootpornost, intenzivnu hidrataciju i osećaj mekane kože. Pošto ove formulacije hidriraju i sadrže optimalni izbor ulja i emulgatora, koža će nakon sunčanja biti mekana, a ne suva ili zategnuta.

Nivea Sun Protect & Moisture kolekcija je dostupna u oblicima koji omogućavaju različlite načine nanošenja. Ljubitelji krema će se svakako odlučiti za Nivea Sun Protect & Moisture losione. Oni koji vole izuzetno jednostavno i zgodno nanošenje zaštite od sunca će se odlučiti za Nivea Sun Protect & Moisture sa pumpicom i Nivea Sun Protect & Moisture sprejeve sa raspršivačem.

Nova kolekcija ne samo da štiti kožu od oštećenja izazvanih suncem, već se i stara o životnoj sredini. Formulacije ne sadrže oktinooksat i oksinobenzon, pa su tako usklađene sa Zakonom o havajskom grebenu, a većina je lako biorazgradiva.

 

Nivea Sun Protect & Dry Touch

Za one koji traže zaštitu od sunca, ali ne vole da im ostaje na koži imamo nešto potpuno novo: Nivea Sun Protect & Dry Touch, koji dolazi u zgodnoj tubici, kao sprej i kao oblak kapljica koji vas pokriva iz svih uglova bez potrebe za ponovnim prskanjem.

“Koža momentalno upija njegovu vodotpornu strukturu i za njim ne ostaju beli tragovi niti osećaj lepljivosti. Upravo suprotno! Formulacija je tako lagana da koža može da diše nakon nanošenja. Tako da vam se gotovo čini da ništa niste ni naneli”, kaže Dr Reto Pejrano, iz Odeljenja za istraživanje i razvoj kolekcije Nivea Sun.

Nivea Sun Protect & Dry Touch kolekcija ne sadrži oktinooksat i oksinobenzon, pa je tako usklađena sa Zakonom o havajskom grebenu, a krem-gel je lako biorazgradiv. Kad je u pitanju ambalaža, Nivea Sun Protect & Dry Touch sprej bočice su napravljene od stopostotno reciklirane PET plastike (izuzev pumpice i zatvarača).

Novi proizvodi se već nalaze na policama prodavnica.

 

Nivea Sun Protect & Dry Touch krem-gel

Novi Nivea Sun Protect & Dry Touch krem-gel dolazi u zgodnoj tubici radi lakog nanošenja i posle njega vam ruke neće biti lepljive. Lagana tekstura koja je nevidljiva na koži za sobom ne ostavlja masan osećaj i koža je momentalno upija. Formulacija je lako biorazgradiva.

 

Nivea Sun Protect & Dry Touch sprej sa pumpicom

Savršen za život u pokretu! Novi Nivea Sun Protect & Dry Touch sprej sa pumpicom ima laganu formulaciju koju koža odmah upija i ostavlja za sobom osećaj svežine. Pošto je potpuno nevidljiv na koži, lako ga je naneti, jer prska iz svih uglova. Kad god sunce dotakne vašu kožu, sprej stupa u akciju.

 

Nivea Sun After Sun

Nova Nivea Sun After Sun kolekcija predstavlja idealno rešenje za potrebe bilo kog tipa kože oštećene suncem. Zahvaljujući svojim prirodnim i premijum sastojcima, hranjive formulacije neguju i hidriraju kožu, čineći dan na plaži još lepšim.

Proizvodi ne samo da delotvorno ublažavaju simptome i hidriraju kožu nadraženu suncem već joj pružaju i najbolju negu. Zbog svojih negujućih i korisnih efekata za kožu predstavljaju idealan dodatak dnevnoj rutini za sunčanje.

Cela kolekcija za hidrataciju ne sadrži mineralna ulja ili parabene. Ona sada dolazi u ambalaži modernog dizajna sa vedrijom bojom bočica, a sadrži i proizvode sa zgodnim pakovanjima kao što je tuba koja je laka za korišćenje.

Novi proizvodi se već nalaze na policama prodavnica.

 

Nivea Sun After Sun Moisture

Delotovorna formulacija Nivea Sun After Sun Moisture sa organskom aloe verom i hijaluronskom kiselinom hladi i hidrira kožu tokom 48 sati. Hijaluronska kiselina pomaže koži da veže vodu i tako sprečava njeno isušivanje. Dostupna u obliku Nivea Sun After Sun Moisture spreja sa pumpicom sa laganom rashlađujućom teksturom, koji se lako nanosi. Moisture formulacija nije masna, brzo se apsorbuje i sprečava ljuštenje ili ljuspanje kože.

 

Nivea Sun After Sun Bronze

Nivea Sun After Sun Bronze sa organskom aloe verom hidrira kožu tokom 48 sati i ublažava iritaciju. Ekstrakt pro-melanina stimuliše proces prirodnog sticanja bronzanog tena i tako omogućava lepu, dugotrajnu preplanulost. Formulacija nije lepljiva ni masna i koža je posle nanošenja mekana i svilenkasta.

 

Nivea Sun After Sun Sensitive

Novi Nivea Sun After Sun Sensitive krem-gel ima laganu, osvežavajuću teksturu koja je naročito blaga za kožu i dolazi u tubi koja je laka za upotrebu. Zahvaljujući formulaciji sa organskom aloe verom i antioksidansom dobijenim iz korena sladića, hidrira tokom 48 sati, ublažava i smiruje iritaciju kože i smanjuje crvenilo. Nema miris i naročito je pogodan za osetljivu kožu i kožu alergičnu na sunce.