NOVITETI IZ EUCERIN HYALURON-FILLER LINIJE

Da li pripadate onom tipu žena koje telo dovode u formu mesec-dva dana pred letovanje, a licu posebnu pažnju posvećuju nepostredno uoči važnih događaja? Ili ste možda u grupi onih koje donose ‘novogodišnje rezolucije’?

Svejedno, sigurno već znate da ni jedno ni drugo nije dobro za vaše zdravlje i lepotu. Čak i najboljim proizvodima za negu i anti-age negu kože treba vremena da deluju. Stručnjaci ponekad napominju da je potrebno čak i tri do četiri meseca da saznate da li vaša nova rutina potpuno funkcioniše kako vi želite.

Kada je efikasnost preparata u pitanju, svi se slažu, primarna stvar u izboru je da poznajete svoju kožu. Ali, ne samo u pogledu tipa, koji se kreće od suve do masne, nego i u pogledu individualnih znakova starenja. Uz to, vaš kriterijum može biti i iskustvo korisnika ili kredibilitet brenda.

Formulacije Eucerin anti-age linija, koje su danas deo dnevne rutine nege miliona dama u svetu, došle su iz Eucerinlaboratorija, kasnije Istraživačkog centra, kao velike inovacije na polju nege kože. Jedna od najistaknutijih među njima je Eucerin Hyaluron-Filler linija, koja je 2006.godine napravila veliki korak napred za celu dermokozmetičku industriju. Formulacija ove linije i dalje je jedinstvena po tome što sadrži Eucerinpatentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog lanca, koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, i hijaluronske kiseline kratkog lanca, koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože, obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora.

Unapređenjem formulacije ove linije 2020. godine napravljen je novi iskorak na polju anti-age nege. Pored bioaktivnih glicin saponina, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju, formulacija  EucerinHyaluron-Filler linija, sada sadrži i enoksolon, koji štiti rezerve hijalurona u koži. Zahvaljujući tome nega EucerinHyaluron-Filler preparatima pruža trostruke efekte ani-age nege- vidiljivo popunjava bore, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži.

Eucerin Hyaluron-Filler linija, među damama poznata kao srebrna, preporučuje se kao prva anti-age nega, ali je mnoge dame koriste i kasnije ako su bore najznačajniji izazov starenja njihove kože. Jedan od omiljenih preparata u ovoj liniji je Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30 za sve tipove kože, jer pruža i visoku zaštitu od sunca koja se preporučuje i tokom jesenjih i zimskih meseci zbog uticaja UV zračenja na prevremeno starenje kože. Kada je noćna nega u pitanju, tu je Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema za sve tipove kože koja dodatno sadrži i koncentrovani dekspantenol koji podržava proces regeneracije kože. Redovnom upotrebom ovih krema koža je podmlađena, optimalno hidrirana, a vidljivost bora umanjena.

Ako vaše lice s godinama dobija tužni izraz koji nastaje gubitkom volumena, za sledeću fazu anti-age nege biće vam potrebna Eucerin  Hyaluron-Filler +Vulume Lift linija, čije pakovanje sadrži crvenu boju, a koja vraća čvrstinu kože i mladalačke konture lica. Kreme za dnevnu negu iz ove linije dodatnosadrže još dva aktivna sastojka: magnolol i oligopeptide, koji ciljano deluju upravo u onim slojevima kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora.Noćna krema iz ove linije takođe sadrži dekspantenol. Nakon redovnog korišćenja preparata iz EucerinHyaluron-Filler+Vulume Lift linije lice izgleda podmlađeno sa obnovljenim mladalačkim konturama.

Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity linija, koja je od 2016. godine omiljena među mnogim damama u zrelom dobu, takođe nudi dnevne kreme koje obezbeđuju visoku zaštitu od sunca koja je potrebna tokom cele godine. Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity Dnevna krema SPF 30, a od ove jeseni nova Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevna krema SPF 30 Rose, pored toga povećavaju elastičnost i čvrstinu kože, umanjuju bore i hiperpigmentacije i vraćaju koži blistavost. Dodatno, EucerinHyaluron-Filler+Elasticity Dnevna krema SPF30 Rose zahvaljujući ružičastim pigmentima trenutno daje koži blago ružičasti, karakteristično mladalački, sjaj. Osim Eucerin inovativne, trostruko efikasne, osnovne formulacije, ove kreme sadrže jedinstvenu aktivnu kombinaciju arktina, koji ubrzava proces obnove kolagena u ćelijama kože, i kreatina, koji obnavlja proizvodnju kolagena i povećava elastičnost kože, kao i Eucerin patentirani Thiamidol, koji klinički i dermatološki dokazano ublažava postojeće hiperpigmentacije i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje. Naravno vaša dnevna rutina nege trebalo bi da uključuje i EucerinHyaluron Filler+Elasticity Noćnu kremu, koja će ubrzati proces regeneracij kože i intenzivno je nahraniti.

Vrhunac praznične atmosfere i novogodišnje rezulucije tek nas očekuju. Ali, zašto ne bismo već sada doneli jednu veoma važnu odluku – da više brinemo o zdravlju i lepoti kože – i počeli da je primenjujemo? Između ostalog, to će doprineti da praznike dočekamo zadovoljni sobom, a time i spremniji da svoje dobro raspoloženje prenesemo drugima.

Uz Eucerin zima je sjajna

Neseser koji dobijate u Eucerinpartner apotekama uz kupovinu Eucerinanti-age preparata sadrži mini lux pakovanja od 20ml krema za dan i noć iz EucerinHyaluron-Filler i EucerinHyaluron-Filler+Elasticity linije. Kupon sa 30% popusta na kupovinu narednog anti-age preparata možete iskoristiti u periodu od 15. januara do 29. februara 2024.godine. Popust se ne može primeniti na preraparate čija je cena već snižena i specijalna pakovanja. Ovom ponudom i popustom nisu obuhvaćeni Eucerin  anti-age kreme za negu područja oko očiju.