NOVI UNIVEREXPORT U SUBOTICI

6. VI 2024 | 199. Univerexport otvoren je u Subotici na adresi Osmog marta 20. Povodom otvaranja su pripremljene posebne pogodnosti i pokloni, a potrošače je dočekala i posebna akcija koja važi samo u ovom objektu.

Novootvoreni objekat se prostire na preko 200m2 prodajnog prostora, a osmišljen je tako da u okviru jednog kompaktnog prostora, potrošačima bude na raspolaganju raznovrstan asortiman. Od voća i povrća, mlečnih proizvoda, svežeg pakovanog mesa brenda Bačka, pa sve do pekare, delikatesa, zamrznutih proizvoda i hlađenih napitaka. 

Pored domaćeg mesa i delikatesa sa Univerexportove farme, širinu ponude čine i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta. Novitet u kategoriji privatne robne marke, svakako su Baš Baš sladoledi, koji su naišli na sjajne reakcije potrošača, a koji su dostupni i u novootvorenom objektu. 

Potrošače su na sam dan otvaranja dočekali i pokloni u vidu poklon paketa i cegera za prvih 200 potrošača, dok je tokom dana otvaranja svaka 50. kupovina besplatna. Pored svih pogodnosti i poklona kompanija Univerexport pripremila je i posebnu akciju koja važi samo u ovom objektu i to do 19.6.

Radno vreme novootvorenog objekta u subotičkom naselju Prozivka je od ponedeljka do subote od 7:20h do 20:40h i nedeljom od 7:20h do 14h.