Novi Thomy i C proizvodi

Novi Thomy i C proizvodi

Kompanija Nestlé proširila je svoj kulinarski asortiman Thomy soseva sa tri nova proizvoda: Thomy majonezni sosevi sa kiselim krastavčićima, sa belim lukom i sa čilijem su bez glutena i napravljeni od pažljivo odabranih sastojaka, zaslužnih za prepoznatljivu teksturu i bogat ukus Thomyja. Ljubitelje C supa razveseliće dva nova proizvoda – Pileća supa sa knedlicama sa mesom i Povrtna supa sa griz knedlama sa mekinjama i spanaćem.
Novi artikli deo su renoviranog asortimana C i Thomy sa oznakom ‘Jednostavno dobro’, pod kojom se nalaze proizvodi koji sadrže jednostavne i potrošačima dobro poznate sastojke.
Nove C supe, Pileća supa sa knedlicama sa mesom i Povrtna supa sa griz knedlama sa mekinjama i spanaćem, nude balansiran i hran-
ljiv obrok sa jednostavnim sastojcima kao što su: spanać, kupus, krompir, paradajz, crni luk, grašak, šargarepa, paškanat, paprika, i sa jedinstvenim sastojcima kao što su pšenične mekinje, proso i leblebije.
C Pileća supa sa knedlicama sa mesom predstavlja izvor proteina, sadrži pet vrsta začina (peršun, kurkuma, vlašac, mleveni crni biber, beli luk) i pastu u tri boje, dok C Povrtna supa sa griz knedlama sa mekinjama i spanaćem, pored izvora proteina, predstavlja i izvor vlakana i sadrži čak 28% povrća.
Novi Thomy sosevi su idealan izbor ljubitelja Thomyja, s obzirom na to da je u osnovi zadržan njegov prepoznatljiv ukus, te dodatno oplemenjen u varijantama sa kiselim krastavčićima, belim lukom i čilijem, koji mu daju još puniji i posebniji ukus, čineći svaki vaš obrok drugačijim.
Thomy sosevi sadrže dobro poznate sastojke koje potrošači znaju i vole, posni su i ne sadrže gluten, pa su kao takvi idealni ukoliko želite svojim prijateljima da napravite posebne i veoma ukusne zalogaje uz malo truda. Možete ih bezbrižno poneti na piknik sa porodicom i napraviti ukusne sendviče, zato što se mogu držati na temperaturi i do 25 stepeni.