Novi Somersby jagoda i limeta sa 0% alkohola

1952022-somersby

Kako bi svečano predstavio najsvežijeg člana porodice, Somersby je održao žurku koju je svojim nastupom ulepšala Sara Jo. Novi letnji ukus na bazi jagode i limete, osim po divnoj aromi, specifičan je i po tome što sadrži 0% alkohola. Somersby je ovim proširio svoj svet optimizma i ponudio dobru zabavu i onima koji žele da izbegnu alkohol. Mnoge poznate ličnosti poput Petra Benčine, Dragane Mićalović, Marine Ćosić, Tamare Ćosić, Ene Lune, Milana Maglova i mnogih drugih, svojim prisustvom uveličali su ovaj događaj.

Sofisticirana aroma jagode sa osvežavajućom primesom limete stigla je u pravi čas i otvara još veće mogućnosti uživanja u toplim, letnjim danima, jer se sada zaista može konzumirati u svim prilikama. Osvežavajući, penušav i ludo zabavan, uz to i sa 0% alkohola, novi Somersby jagoda i limeta donosi autentičan ukus koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Za sve one razigrane, koji vole momente opuštanja, zabave i uživanja u dobrom društvu, Somersby je pripremio recept koji predstavlja idealan balans sočnih i zrelih jagoda i opojno kisele limete, koji je najbolje poslužiti u hladnoj, staklenoj čaši, punoj leda. Novi, bezalkoholni sajder sada može biti vaš idealan partner na putu do posla, tokom dugih putovanja kolima, kao osveženje na sastanku ili, jednostavno, dok sedite u kafiću nakon posla ili na obali reke posmatrate zalazak sunca.

Napravljen tako da zadrži svu punoću ukusa ali bez prisustva alkohola, Somersby jagoda i limeta je idealan za svaki bezbrižni užitak. Zato, uzmite flašicu novog Somersbyja, ukrasnu čašu, šaku leda i osetite nestvarno dobar ukus – stvarno bez alkohola!