Novi Nature Box proizvodi

Nature box

Potpuno prirodan, nov kozmetički brend Nature Box sastoji se od pet linija proizvoda za negu kose i kože, sa 100% hladno ceđenim veganskim uljima avokada, kokosa, kajsije, badema i makadamije, koja nisu rafinirana ni prerađena, te su svi njihovi dragoceni vitamini, antioksidanti i zdrave masne kiseline sačuvani. Hladno ceđena ulja u Nature Box proizvodima štite kožu od isušivanja, neguju i čine kožu i kosu zdravom i neverovatno mekom na dodir. Posebnost Nature Box kozmetičke linije je odsustvo silikona, veštačkih boja, sulfata, kao i parabena.

Avokado je jedan od glavnih sastojaka zelenog Nature Box Avokado gela za tuširanje, zatim losiona za telo, kao i šampona i regeneratora. Sa 100% hladno ceđenim uljem avokada, ova linija pruža efekat obnovljene kose i nahranjene kože. Nature Box Badem linija zasijala je u ružičastom pakovanju, a preporučuje se za bujnu kosu i negu osetljive kože. Kada je reč o hidriranoj koži i kosi, za nju je zadužena Nature Box Kokos linija sa 100% hladno ceđenim uljem kokosa, koja sadrži šampon i regenerator, te gel za tuširanje i losion za telo. U paleti proizvoda našla se i linija na bazi makadamije. Sa 100% hladno ceđenim uljem makadamije, koje sadrži dragocene vitamine i antioksidanse, gel za tuširanje i losion za telo Nature Box Makadamija daje osećaj meke i lepe kože. Sa druge strane, linija Nature Box Kajsija predviđena je za sjajnu, svilenkastu i meku kosu, te glatku kožu, savršenu na dodir.

Šamponi i regeneratori dostupni su po ceni od 559,99 dinara, gelovi za tuširanje po 479,99 dinara, dok su losioni za telo 649,99 dinara.

Biti pozitivan i činiti pozitivne stvari sebi, a i drugima nit je vodilja ovog novog brenda. Baš zato, pri izradi svakog proizvoda, Nature Box brine o životnoj sredini, podržava lokalne poljoprivrednike u Indiji i Nigeriji i proizvođače određenih sastojaka koji se koriste u izradi Nature Box proizvoda.