NOVI MAXI OBJEKTI U OBRENOVCU I NA KOPAONIKU

8. XII 2022 | Meštani Obrenovca dobili su svoj novi, moderno uređeni supermarket Maxi, u Ravnogorskoj ulici broj 10. U istom danu novi Maxi dobili su i posetioci poznatog i omiljenog kompleksa Kraljevi čardaci u Vikend naselju na Kopaoniku. Na ovaj način trgovinski lanac Delhaize Serbia je nastavio da širi svoju maloprodajnu mrežu i da se približava otvaranju 500-te jubilarne prodavnice.

U novoizgrađenom retail parku u naselju Rojkovac, Obrenovčani su dobili još jedno mesto za ugodnu nabavku. Tako i ovaj, četvrti po redu Maxi u Obrenovcu, sadrži sve ono po čemu je trgovinski lanac Delhaize već poznat širom Srbije – bogat asortiman proizvoda, savremen ambijent i ljubazno osoblje koje svakodnevno stoji na usluzi svojim komšijama.

Novi supermarket se prostire na više od 600m2, a u njemu 25 zaposlenih asistira svojim sugrađanima pri odabiru široke palete proizvoda prehrane i neprehrane, svežeg voća i povrća na odeljenju Maxi pijace, delikatesa, svežeg mesa, kao i pakovanih gotovih jela. Ugodnoj nabavci i brzoj kupovini doprinosi i šest kasa, od kojih su tri samouslužne. Za sve posetioce obezbeđen je i parking sa 54  mesta.

Novi supermarket dobili su i gosti čuvenog skijališta, ušuškanog na najposećenijoj srpskoj planini. Oni su otvaranjem još jednog Maxi supermarketa, drugog na Kopaoniku, dobili mogućnost ugodne kupovine po najvišim standardima, baš kakvu i zaslužuju. U ovom supermarketu, sem standardnih artikala, u ponudi je svakodnevno sveže voće i povrće, mirišljava peciva, kao i gotova pakovana jela.

Najveći trgovinski lanac u zemlji je ulaganjem u nove prodavnice širom Srbije nastavio sa svojim opredeljenjenjem da razvija maloprodajnu mrežu sačinjenu isključivo po ukusu i meri savremenog kupca i iskustvo nabavke podigne na još viši nivo, poručuju iz kompanije.