Novi Lion 2GO

NestleLionGo

Ove godine, od brenda Lion stižu samo dobre vesti! Ovog puta je to novi Lion 2GO, spreman da te podrži u svim izazovima, bilo da je stresan dan, trening ili jednostavno – trenutak ‘resetovanja’ i uživanja u fantastičnom ukusu. Čokoladirani desert iz dobro poznatog Lion asortimana pokreće te na akciju, staje u svaki džep ili tašnu i priprema te za svaku sledeću pobedu.
Tajna Lion 2GO je u pažljivo odabranim sastojcima – jedinstveni čokoladirani desert napravljen je od celih komada kikirikija, suvog grožđa i brusnice, u kombinaciji sa omiljenom kremastom karamelom i mlečnom čokoladom. Lion 2GO je ukusan desert koji ti daje još više motivacije za sport, druženje i zabavu, a možeš ga pronaći u dve varijante – sa kikirikijem i sa čokoladom.
Lion se na evropskom tržištu prvi put pojavio sedamdesetih godina, a skoro 30 godina kasnije on važi za jedan od najpopularnijih evropskih brendova čokoladica. Prateći svetske trendove aktivnog životnog stila i balansirane ishrane, brend svojim potrošačima stalno nudi proizvode koji odgovaraju na njihove svakodnevne potrebe.
Novi Lion 2GO je partner kog si tražio za sve avanture koje planiraš – bilo da se one odigravaju na sportskom terenu, planinskoj stazi ili gradskim ulicama. Zagrizi Lion i zakorači u svoj sledeći izazov!